10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Standup på Uptown fredag

Ettmannsmøtet med publikum, såkalt stand up komedie slår an som aldri før. Mikrofonen holdes varm til et muntert lyttende publikum på Uptown i Kjøpmannsgata. Det skjer når Trondheim stand up legger snakketuren innom i kveld, fredag 15.april, klokken 19.30.

Stand up er artisteri som passer for alle aldersgrupper. Hver enkelt komiker har sin egen fremstilling og tematikk med muntre spark og ros i en blandet fremstilling.
– Uptown tilbyr det stjørdalske publikum denne formen for underholdning fordi responsen tidligere også har vært på topp når Trondheim stand up har vært på Stjørdal, forteller Martin Hallager som drifter utestedet en trapp opp fra gateplan i sentrum på Stjørdal. Et fremtidig mål er å skape utedag både fredag og lørdagskvelder, og det henger i følge Martin mye på “folket der ute” om drift av utesteder skal kunne tilby det beste for publikum. Nå satser Uptown på komikere som hver for seg har sin særegne måte å møte sitt publikum på. Alan Drop har bodd på Skatval i tre år. Han kjenner utelivet i denne regionen godt og har tidligere ved flere anledninger opptrådt for stjørdalinger med Stand up. 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Vi i Trondheim stand up har nå en spennende knippe artister i porteføljen vår.  Fra Stjørdal og Skjelstadmarka opptrer Per Erik Skogan på sin lett avslappende måte, men med slående replikker som sitter rett i mellomgulvet hos de fleste. Per Erik vil være vår konferansier når vi nå starter opp på Uptown i Stjørdal, forteller Alan Drop.

Bergenser inntar  scenen
Drop og Skogan tilsluttet Trondheim stand up får med seg Roar Brekke, som har et kroppsspråk få andre kan vise til i denne sjangeren enmannskomedie. Brekke har en fysisk fremstilling av tema som er unik og får smilebåndene til topptrimmet nivå. Martin Hallager ved Uptown har forventninger til oppstarten som nå skjer på Uptown.
Vi har kapasitet til 140 personer hos oss. Uansett greier vi å skape en intim atmosfære ved å dele av lokalet om gjestetallet blir mindre. Nå ser vi uansett frem mot en knall oppstart av dette tilbudet. Men som jeg sier, det kommer an på oppslutning fra publikum om vi greier å tilby gode utelivstilbud med underholdning og livemusikk også fremover. Stand up tror vi er kommet for å bli, og for dem som velger å sette av fredag 15.april kan vi garantere topp profesjonelle enmannssnakkere, avslutter Martin Hallager på Uptown.

 

Les forrige sak:
Fortrinnsrett

  En arbeidstaker som sies opp pga. nedbemanning eller andre forhold […]

Close