2 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Starter egen trafikkskole

Erfaren kjørelærer på egne hjul

NY TRAFIKKSKOLE: - Jeg ønsker velkommen til min nye trafikskole, sier trafikklærer Kåre Forbord i KF Trafikkskole. NY TRAFIKKSKOLE: – Jeg ønsker velkommen til min nye trafikskole, sier trafikklærer Kåre Forbord i KF Trafikkskole.

Trafikklærer Kåre Forbord har valgt å starte sin egen trafikkskole med elever fra Trondheim og Stjørdal.

– Etter mange års erfaring fra yrket, trives jeg veldig godt i selskap med både unge og litt eldre trafikanter som ønsker å kjøre bil. Da vil jeg gjerne bidra til at disse utøverne får en grundig opplæring med førerkort som premie.

– Hva er det som kreves ved føreropplæring i dag?

– Det er helt grunnleggende at eleven tilegner seg kunnskap og ferdigheter. Da er det viktig med selvinnsikt og forståelse av risiko ved bilkjøring. Dette er nødvendige forutsetninger når du skal sette deg bak rattet. Jeg har fått gleden av å lære opp mange fremmedspråklige elever. De møter med den største interesse med tanke på å oppnå førerkort. For da venter en bedre framtid i Norge med langt større muligheter. Det er interessant å oppleve tilnærmingen til førerkortet både fra norske og utenlandske elever. Jeg driver fra mitt eget hjemmekontor. Men i tillegg leier jeg lokaler både på Ole Vig videregående skole i Stjørdal og på Strinda videregående skole i Trondheim. På den måten får jeg dekket behovet for pålagt undervisning.

– Hvordan skal potensielle elever da kontakt?

– Jeg er lett tilgjengelig på sosiale media gjennom henvendelse via KF Trafikkskole og e-postadressen post@kftrafikk.no, sier Kåre Forbord.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Morten Hegseth er mest kjent fra VGTV. Nå blir han programleder i TV2-serie. (Foto: Kristoffer Myhre)
Nå blir Morten programleder for realityserie

Skal lede "Love Island" på TV2

Close