12 °C Stjørdal, NO
26/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Starter opp lag i amerikansk fotball

– Det er en røff sport, men vi trenger ikke bare store og sterke spillere

STOR OG STERK: Bjørn-Kristian Fjærem er blant de store og sterke, men på et lag i amerikansk fotballag er det plass for alle størrelser og typer. Nå håper han at mange nok har lyst til å bli med. (Foto: Privat) STOR OG STERK: Bjørn-Kristian Fjærem er blant de store og sterke, men på et lag i amerikansk fotballag er det plass for alle størrelser og typer. Nå håper han at mange nok har lyst til å bli med. (Foto: Privat)

Er du gira på å starte med amerikansk fotball? Det er Bjørn-Kristian Fjærem og nå leter han etter lagkamerater.

– Så langt er vi åtte spillere. Vi trenger 20-30 til, sier Bjørn-Kristian Fjærem. Han har troen på at det finnes så mange i Stjørdals-regionen som ønsker å prøve seg på den litt røffere fotballvarianten.

Selv har han to sesonger bak seg i amerikansk fotball, og lysten til å gjøre comeback er stor.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Jeg spilte i Fredrikstad i 2013 og i Oslo i 2014. Første gang ble jeg dratt med av en kompis på trening, og syntes det var kjempeartig, sier Fjærem.

27-åringen håper alle som har lyst å prøve viser interesse på Facebook-gruppen «Amerikansk fotball Stjørdal». Der er alle hjertelig velkommen, både jenter og gutter, kvinner og menn.

– Det er en røff sport, men vi trenger ikke bare store og sterke spillere. Her er det plass til små og kjappe også, sier Fjærem, som håper å komme i gang med noen treninger i løpet av vinteren.

– Jeg håper virkelig det. Da slipper jeg å kjøre til Trondheim eller Levanger for å spille.

Fjærem selv spiller «vanlig» fotball for Tangmoen, og har et håp om å få leie en fotballbane til treninger.

– Banen i amerikansk fotball er like stor som en ordinær fotballbane, det er bare oppmerkingen som er annerledes, forklarer Bjørn-Kristian Fjærem, som nå er på spillerverving.

– Håper vi kan få skrape sammen såpass mange at vi kan begynne med noen treninger. Nå er det opp til de som har vist interesse å få med seg kompiser, oppfordrer Bjørn-Kristian Fjærem.

Les forrige sak:
En mann sovnet ved tippebordet inne i denne kiosken.
Sovnet ved tippebordet i kiosk

- Vi tipper det ikke ble gevinst

Close