2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Starter sesongen med fiskekonkurranse

Inntektene skal gå til rekrutteringsarbeid for villaksen

Denne sølvblanke villaksen ble tatt i Stjørdalselva under fjorårets sesong. (Foto: Norske Lakseelver) Denne sølvblanke villaksen ble tatt i Stjørdalselva under fjorårets sesong. (Foto: Norske Lakseelver)

I anledning Villaksens år arrangerer Norske Lakseelver sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund en åpning av laksesesongen 1. juni i Stjørdalselva. Det er mange måter å hylle villaksen på, og ett av dem er en fiskekonkurranse på åpningsdagen der inntektene går til rekrutteringsarbeid lokalt.

– Vi håper så mange som mulig vil delta i fiskekonkurransen 1. juni i Stjørdalsvassdraget, forteller Ayna Heilong i Norske Lakseelver.

Konkurransen er en del av den nasjonale markeringen av lakseåpningen 1. juni 2019, i anledning Det internasjonale villaksens år. Inntektene fra påmeldinga går 100 % tilbake til villaksen, gjennom rekrutteringsarbeid for å fremme barn og unges forståelse, kunnskap, engasjement for villaksen.

Vinnerne i konkurransen blir trukket fra scenen på Hembre Camping 1. juni under åpningsarrangementet der klima- og miljøminister Ola Elvestuen vil være til stede.

– Da blir det også kunngjort nøyaktig hvilke prosjekter pengene går til, opplyser Heilong.

Mer om selve konkurransen, regler og premier finner du her!

Les forrige sak:
Eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug skal sammen med ordfører Ivar Vigdenes legge ned grunnsteinen for helsehuset i Stjørdal. (Foto: Fremskrittspartiet)
Listhaug legger ned grunnsteinen

Storarrangement ved Stjørdal Helsehus 22. mai

Close