1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Starter Trondheimsfjord Båtutleie

| |

Fjord og vann huser mye fin fisk, og mange liker å dra en tur ut for å fiske både ved sjøen og i ferskvann. Nå har Trondheimsfjorden Båtutleie as oppstått med adresse ikke langt fra Baar-krysset på Skatval. Her står de hvite båtene på hengere klare for tur til Nesjøen, Buvatnet, Hoklingen og andre ferskvann. De litt større båtene liker gjerne saltvann under kjølen.

– Vi har nå gått til anskaffelse av fire båter, sier innehaverne av båtfirmaet, Stig Kolåseter og Tommy Lindqvist. Båtene er av typen Aquaine 605 på 20 fot, en Rana 480 SL skjærgårdsbåt på 16 fot klargjort for el-motor, en finsk type Paijan på 15 fot og en åpen båt med ny firetakter påhengsmotor. Alle båtene er klargjort for påhengsmotorer og Aqualine-båten med stangfester og to dypvannsdorger har toalett og lugar om bord.   

Interesse for å leie båt

Gjennomturistsesongen og for fiskere langs elva er det i følge Tommy og Stig en økende interesse for å komme seg ut i båt for å fiske.
Nå kan hvem som helst bestille en båt av oss å dra ut på fisketur. Vi har priser fra Kr 400-til 1750 per døgn. Det kan følge med henger ved utleie om turen skal til fjorden eller et ferskvann, sier de to.

Hvem formidler denne båtutleien for dere?

Vi oppgir egne telefonnummer på båtene, Best Fiske har en avtale om utleie og vi er i forhandlinger med Sakshaug sport. Skal du leie båt kan du kontakte oss direkte på telefon også, sier Tommy og stig som nås på 930 18 043 eller 917 99 013.

 

 

Les forrige sak:
|
Eli Rygg mottatt med sang

”Mange barn rundt samme bord, Mange barn på samme jord,  det […]

Close