23 °C Stjørdal, NO
20/07/2019

Konkurrenter sikter seg inn mot LS

Tre trønderske arrangører vil kjempe om LS 2023

Stjørdal søker om å få arrangere Landsskytterstevnet igjen i 2023. Det gjør også Steinkjer. Stjørdal søker om å få arrangere Landsskytterstevnet igjen i 2023. Det gjør også Steinkjer.

Det blir trolig tre trønderske arrangørkommuner som kjemper om å få arrangere Landsskytterstevnet i 2023. Nå varsler Steinkjer at de vil søke.

Steinkjer og Oppdal har alternert mellom å arrangere Landsskytterstevnet i Trøndelag. Den tradisjonen brøt Stjørdal da LS 2018 ble arrangert på Frigården. Nå har Oppdal gitt klare signaler på at de søker om LS i 2023 og det samme gjør Steinkjer. Innherredsbyen er det arrangørstedet som har vært flittigst benyttet til stevnet med hele ti LS. Det første tilbake i 1906 og det foreløpig siste i 2007.

I følge Trønder-Avisa er det skytterlagene Forr, Kvam og Steinkjer som nå jobber med en søknad om å få arrangere Landsskytterstevnet om drøyt fire og et halvt år. Stjørdal, gjennom skytterlagene Lånke, Skjelstadmark, Stjørdal og Hegra, er også i gang med en ny søknad.

Søknadsfrist for LS 2023 er 1. februar 2019. Beslutningen om hvem som får gigantarrangementet blir tatt under Skyttertinget som arrangeres på Evje i august 2019.

Les forrige sak:
Elevene Anders Indahl, Rashed Faizi og faglærer Odd Hermann Skei foran utleggeren som skolen nå har mottatt av Veidekke.
Skoleelever fikk asfaltmaskin

Veldig glad for at næringslivet bidrar

Close