10 °C Stjørdal, NO
06/07/2020

Stenger ett felt på E6 i to måneder

Statens vegvesen utbedrer rekkverk i Vuddudalen

Arbeidet har startet på E6 i Vuddudalen mandag morgen. (Foto: Statens vegvesen) Arbeidet har startet på E6 i Vuddudalen mandag morgen. (Foto: Statens vegvesen)

– Medfører lysregulering av vegen, sier byggeleder Nikolai Halle Høilo.

I perioden fra 16. september og ut november skal Statens vegvesen arbeide med å utbedre rekkverket nederst i Vuddudalen på E6 i Levanger kommune. Dette medfører lysregulering og ett åpent kjørefelt.

– Vedlikeholdsarbeidet skal utføres for å opprettholde sikkerheten på strekningen, forklarer byggeleder Nikolai Halle Høilo i en pressemelding fra Statens vegvesen.

– Toppen av støttemurene har gått i oppløsning. Dermed har rekkverkstolpene løsnet. Vi skal utbedre muren med nye rekkverksfundamenter, og sørge for at vegstrekningen blir trygg å ferdes på igjen, sier Halle Høilo.

Veiarbeidet vil føre til at nordgående kjørefelt vil være stengt så lenge arbeidet pågår, sørgående vil være lysregulert. Normalt vil trafikanter dermed måtte regne med å vente to-tre minutter på grønt lys. Enkelte dager kan det, utenom de mest trafikkerte tidspunktene, bli full stans i trafikken i inntil 15 minutter, for å laste av elementer.

Arbeidet starter i dag, mandag 16. september, og er planlagt å vare ut november.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kjørte ut og havnet i bekk

Politiet er i kontakt med bilføreren

Close