-5 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Stenger veg i lange perioder i tre dager

Åpner opp for passering en time på formiddagen mens arbeidet pågår

Morten Island ved kommunens enhet for kommunalteknikk. (Arkivfoto) Morten Island ved kommunens enhet for kommunalteknikk. (Arkivfoto)

Bulandsvegen, lengst nord i Skjelstadmarka, blir stengt i lange perioder kommende uke.

– Det skal byttes stikkrenner under vegen flere plasser i området. Første plass den stenges er etter oppkjørselen til Bulandsvegen 97-99, sier Morten Island ved kommunens enhet for kommunalteknikk.

Det innebærer at vegen blir stengt mandag, tirsdag og muligens onsdag kommende uke. Da vil det være stengt fra klokka 8.30 til klokka 10.30 og fra 11.30 til 13.30. Det betyr altså at vegen vil bli åpen for passering mellom klokka 10.30 og 11.30.

Les forrige sak:
RIGGER OPP: Denne gjengen, og mange flere, skal sørge for litt av et VM-vorspiel i sentrum fredag ettermiddag og kveld. Foran fra venstre: Jan Erik Lyngvær, som er ansvarlig for vakthold, sjåfør Terje Betten, Stian W. Helgesen fra Designerpilots og Tore Kristoffersen, som har en finger med i det meste som foregår under VM. På scenen står Stig Hofstad fra Designerpilots og vorspiel-general Jan Tore Brustad. (Foto: Hell RX)
VM-forspill i sentrum

Parade, cruising, selfies og masse annet opplegg som oppkjøring

Close