17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

Sterk og viktig Tangmoen-seier

ÅPNET MÅLKONTOEN: I sommer gjorde Torstein Nordby comeback for Tangmoen. Lørdag scoret han sitt første mål for året i 3-0-seieren over Skjetten.

 

Med seieren lørdag har Tangmoen elleve poeng, Fart har 14 mens Skjetten og Sverresborg har 21 poeng. For at Tangmoen skal berge plassen må de vinne sine fire gjenstående kamper mot Lillestrøm 2, HamKam 2, Brumunddal og Kolstad, samtidig som Sverresborg og Skjetten må spille uavgjort i sin innbyrdes kamp 19. oktober og tape alle kampene før dette.

 

Nordbys første scoring for året

Selv om scenarioet virker veldig usannsynlig gledet både prestasjonen og resultatet mot Skjetten spillere, trenere og supportere. Tangmoen var klart best fra start til slutt, og gjestene fra Østlandet hadde ingenting å stille opp med. Hjemmelaget lyktes ikke med å score før pause, men presset på stadig mer og etter hvilen løsnet det skikkelig. Etter 59 minutter var det Torstein Nordby som åpnet ballet med 1-0. Dette var for øvrig Nordbys aller første scoring i serien i år. 28. juni gjorde 1988-modellen comeback i Tangmoen-trøya i 0-3-tapet for Kolstad, og har vært en fin tilvekst på kanten.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Spenningen i kampen ble bevart til langt ute i andreomgangen, for det sto lenge 1-0 på tavla. Tangmoen var fortsatt det beste laget, trykket stadig Skjetten tilbake på banen og fikk til slutt lønn for strevet. Fem minutter før full tid kastet Kristian Holm Jensen inn i feltet, og Skjettens Andras Berger Bjerkestrand stusset ballen i eget mål til 2-0 for Tangmoen. Bare to minutter senere punkterte kaptein Fredrik Almli kampen med sin 3-0-scoring.

 

Mange lovende unggutter

Selv om Tangmoen har slitt stort gjennom hele sesongen er det verdt å merke seg at de nå står uten tap på hjemmebane siden 24. august, og ved flere anledninger har laget gjort gode prestasjoner på eget gress uten å få med seg de nødvendige resultatene. Det er noe laget kan bygge videre på til neste sesong. Noe annet som er veldig gledelig er de mange unge spillerne som har bidratt for Tangmoen gjennom de siste månedene. Mot Skjetten var en guttespiller, tre førsteårsjuniorer og en andreårsjunior på banen, og gjennom stadig mer spilletid har ungguttene fått en nyttig erfaring som de drar med seg videre.

 

I morgen torsdag skal Tangmoen ut i kamp borte mot Lillestrøm 2 i LSK-hallen. Denne kampen skulle opprinnelig vært spilt mandag 16. september, men ble utsatt på grunn av bombetrusselen på Værnes.

 

 

 

 

Les forrige sak:
29 MÅL: Nedzad Sisic utlignet til 1-1 for Stjørdals-Blink med sitt 29. mål for sesongen i lørdagens bortekamp mot Buvik. Sisic og Blink vant en meget sterk 3-2-seier, og ligger likt med serieleder Tiller på toppen av tabellen.
Avgjorde like før slutt

  Dermed er Stjørdals-Blink ferdig med en av årets tøffeste måneder, […]

Close