13 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Sterke historier i fullsatt bibliotek

150 personer møtte opp til folkeopplysning om bipolar lidelse

Linda Mari Hogstad fortalte sin brukerhistorie, mens overlege ved DPS Stjørdal, Hans Michael Waaler, informerte om bipolar lidelse. (Foto: Privat) Linda Mari Hogstad fortalte sin brukerhistorie, mens overlege ved DPS Stjørdal, Hans Michael Waaler, informerte om bipolar lidelse. (Foto: Privat)

150 personer møtte opp, blant annet for å høre den sterke historien til Linda Mari Hogstad under temakvelden om bipolar lidelse.

– Det var litt nervepirrende, men det gikk da greit, sier Linda Mari Hogstad etter at hun hadde fortalt sin historie om sin bipolare lidelse.

Les hele historien til Linda Mari Hogstad her!

DPS-sjef Ann-Inger Leirtrø var en av arrangørene og var strålende fornøyd med at temaet trakk så mange til biblioteket i Kimen på en helt vanlig tirsdag kveld i høstferien.

– En virkelig lærerik og sterk folkeopplysningskveld, sier Leirtrø.

Det aller sterkeste inntrykket gjorde nok Linda Mari Hogstad, som forteller om gode tilbakemeldinger etter sitt historiefortelling.

Coop Storlien artikkelnivå

– Tilbakemeldingene etterpå var veldig gode å få. Det var mange som kom bort og ga en klem, og det var faktisk en og annen som måtte tørke en tåre også.

Det var fullsatt i biblioteket under folkeopplysningskvelden om bipolar lidelse. (Foto: Privat)
Det var fullsatt i biblioteket under folkeopplysningskvelden om bipolar lidelse. (Foto: Privat)

Les forrige sak:
SNART SLUTT: Morten Hepsø skal jobbe som kjøpmann for Rema Stjørdal frem til 31. januar.
Rema-sjef gir seg etter fem år

Tar over større butikk i Trondheim

Close