11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Sterke sprinter fra lokale løpere

Iversen i verdenscupfinale – Harsem på pallen i Norgescup

Emil Iversen åpnet og avsluttet aller raskest på dagens 15 kilometer jaktstart i Lillehammer. Emil Iversen åpnet og avsluttet aller raskest på dagens 15 kilometer jaktstart i Lillehammer.

Emil Iversen var i sprintfinalen i verdenscupåpningen og Kathrine Harsem på pallen i norgescupåpningen. Det var en solid dag i sporet for de lokale langrennsløperne.

I finske Ruka-Kuusamo var Emil Iversen en av fire norske løpere i finalen i klassisk sprint. En sterk fjerdeplass tyder på en Varden-løper i storform, og som søndag har minst like gode muligheter i 15 kilometer klassisk. På Gålå viste Kathrine Harsem at hun er litt på vei tilbake etter en trøblete oppkjøring til sesongen. Det endte med tredjeplass i sprint i fri teknikk for Harsem.

Også hommelvikingen Jan Thomas Jenssen fulgte opp fredagens 4. plass på 15 kilometer fri teknikk med en god sprint. Hommelvik-løperen kom helt til semifinalen.

Les forrige sak:
- Velkommen til konsert i Stjørdal kirke med Varnes Vokal, Værnes Kantori og De’kor fra Meråker, sier May Edel Raaen (t.v.) og Randi Berg.
– Velkommen til konsert

Varnes Vokal holder adventskonsert i Stjørdal kirke

Close