17 °C Stjørdal, NO
02/06/2020

Stian vant storpremie på bingo

Full klaff i radiobingo ga 101 500 i gevinst

Stian Thyholt, her med Tim på armen,vant storpremie i radiobingoen til Nea Radio forrige tirsdag. I kveld er det nye muligheter og vinneren fra Hell er med. (Foto: Nea Radio)
Volvo XC60-020620
Volvo XC40-020620
Volvo V60-020620

Stian Thyholt sikret seg hele 101 500 kroner som gevinst i radiobingo forrige tirsdag. Dette er andre gang i løpet av få uker at en lykkelig vinner får med seg den lekre summen fra Nea Radio.

Den glade bingospilleren fra Hell kunne registrere at bingoblokka gikk inn med full klaff og rett lykketall. Men han deler litt med samboeren.

– Jeg skal iallfall vippse henne 80 kroner for bingoblokka hun kjøpte, sier Stian Thyholt og flirer.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det er bare to uker siden Gunnar Sørmo fra Selbu også vant pene 101 500 kroner i kanalens radiobingo. I kveld lover sjefen og bingosjefen i Nea Radio flere store premier.

– Vi har delt ut over 700 000 kroner i bingopremier så langt i år, sier daglig leder Stian Elverum i Nea Radio. Han forteller at dette er blant de høyeste bingopremier i landet, og mer er på gang.

– Vi har så store ordinære premier som vi har lov til, og vi lover flere lykketall og større muligheter for å vinne jackpotter enda oftere enn før framover. I tillegg skal det bli enda enklere å spille bingo etterhvert, sier Elverum tirsdag gjør seg klar for en spennende bingoomgang med hele sju lykketall.

 

Les forrige sak:
Se video: Her skal det være skirenn i kveld – ingen fare for snømangel

Tirsdag klokka 18: Se Grovamila direkte på s-n.no

Close