22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Stien til Svartkamhytta under arbeid

Foto - Per Olaisen

 

Anleggsmaskinene gjennomfører grovarbeidet til den nye turstien som skal gå fram til Svartkamhytta. Allerede er en betydelig strekning planert som viser hvor veien skal gå. Prosjektleder Jon Gunnar Valstad er klar på at det skal gjøre minst mulig skade på naturen. Bare det mest nødvendige av trær blir tatt ned. Når veien fram til Svartkamhytta er ferdig skal det bare være svært få sår i naturen.

 

Massetransport

I en kort periode vil det være nødvendig med massetransport inn mot en åpen plass inne i løypa. Fram til denne plassen er det allerede skogsbilvei. Valstad håper det er forståelse for nødvendigheten av dette. Det er bunnlaget på veien som skal transporteres inn til dette området. Når dette er på plass blir det finmass som skal legges på stien. Nå skal dette skje i 2014 med åpning ab turstien høsten 2014.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Dugnadsmøte                                                                                                                                                                            

Jon Gunnar Valstad gjør oppmerksom på at det vil bli hold et dugnadsmøte i månedsskiftet august/september. Han forventer at mange møter opp på møtet og gir signaler om at arbeidslysten er stor. På Skatval er dugnadsviljen stor, men dette er ikke bare et prosjekt som er viktig for Skatvalsbygger, også andre bosatt i Stjørdal forventes å komme.

Men allerede nå kan vi konstatere at de grundige planene som er lagt fungerer.

 

 

 

Les forrige sak:
- Stjørdal trenger en internasjonal skole, sier ordfører Ivar Vigdenes (Sp) her i selskap med rektor ved Fagerhaug Oppvekstsenter, Britt Tønne Haugen t.v. og initiativtaker Cherise Kristoffersen.
Trenger flere elever

  Hun har også den daglige ledelsen av FINT som ellers […]

Close