7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Stjal og kjørte gaffeltruck mens han var i amfetaminrus

Nå må mannen i 20-årene i fengsel

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

En mann i 20-årene fra regionen var ruset både på alkohol og amfetamin da han en mai-natt i år stjal en gaffeltruck på en parkeringsplass utenfor en Trondheims-butikk. Mannen satte seg inn i trucken og kjørte rundt på parkeringsplassen med den. Under denne kjøringen hadde han også med seg en passasjer og forårsaket også skader på andre parkerte biler som sto på parkeringsplassen.

Da mannen møtte i Inntrøndelag tingrett nylig erkjente han alle faktiske forhold. Dermed ble han dømt både tyveri av gaffeltruck, kjøring i ruspåvirket tilstand og oppbevaring av ett gram amfetamin som han hadde i sin jakkelomme. Summen av alle disse straffbare handlingene førte til en fengselsstraff på 18 dager og en bot på 54.000 kroner. I tillegg ble han fradømt førerretten i to år.

 

 

Les forrige sak:
De har hatt en hektisk uke med øvelser før fremføring av ungdomsrevy på Skatval. Her ser vi noen av aktørene. Foran fra venstre i grønne skjorter: Magnus Alstad, Lucas Steinvik, Mina Bolme Berg, Frida Dybdal, Guro Kvarving, Sigrid L. Boschma, Alva Eidsaune og Sigrid Dybdal. Bak i orange skjorter: Thea Hopland, Malin Fasteraunet Fløan, Emma Vik, Leah M. Lyngvær, Guro Holmquist, Veronica Borgan, Hannah E. Baar-Hagen, Mari Emelie Storstad og Birk Myhre.
Unge stjerner skal på scenen

Aktørene i ungdomsrevyen på Skatval deler hele 18 revynummer med sitt publikum

Close