8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Stjernelag starter Teigen-turne i Kimen

– Vi tror det blir det største allsang-koret som noen gang har vært i byen

Disse fire skal føre an i hyllesten til Jahn Teigen. Fra venstre: Thomas Felberg, Atle Pettersen, Lise Karlsnes og Gaute Ormåsen.

Suksessforestillingen «Gratulerer med Jahn» ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus, Tønsberg. Nå legger de ut på turne, og Kimen får premieren.

– Den kritikerroste forestillingen gjør et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tar for seg alle hitene som hele Norge elsker, og kan utenat. Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det, sier Lene Fjellstad, som er markedsansvarlig i Kimen.

Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist er bare noen av låtene som ble servert. 5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkninger av låtene, og etter utallige forespørsler er det nå klart for en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge.

– Når de legger ut på turne byttes Knut Anders Sørum ut med Gaute Ormåsen. Han gleder seg stort til å ta del i den storslåtte Teigen-hyllesten, sier Fjellstad.

Den 16. april kommer de altså til Kimen.

– Vi tror det blir det største allsang-koret som noen gang har vært i byen. Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere, sier Lene Fjellstad.

Les forrige sak:
Geriljahæren til kong Sverre har mest sannsynlig passert her forbi Kluken.
Da Kluken fikk besøk av Kongen

Sverre Sigurdsson og hans geriljahær skal ha vært her her i 1178

Close