-1 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Stjørdal Blandakor med musikkafe

Stjørdal Blandakor og Torhild Kløften Bergh inviterer til vårens musikk-kafe på Stjørdal Samfunnshus 14. april. Her blir det fin variasjon fra kor til band-musikk og trekkspill-toner.

 

Stjørdal Blandakor synger i gang våren som sangfugl på kvist. Vårsanger blir det derfor garantert denne gang, og medlem Torhild Kløften Bergh sier dette blir en trivselskveld der innbudte korister og musikere skal dele gleden med publikum.

 

– Vårens musikk-kafe er liksom starten på året for oss også, selv om øvelsene på Halsen Ungdomsskole har pågått gjennom vinteren. Søndag 14. april er den store dagen og dørene åpnes klokken 18.00, forteller Kløften Bergh. På samfunnshuset åpnes det ikke bare for sang, men koret har fått med seg musikerne Paul og Egil Strand sammen med Egil Stamnsve i The Beach Band. De spiller gitar, bass og trekkspill. Det blir lovt Åge Aleksandersen-låter og lokale Stjørdals-låter herfra. Ytterligere trekkspill-musikk fra en erfaren musiker lokalt servers av Harald Vinge.

 

– Vi skal ha utlodning med fine gevinster og det kan lønne seg å ta med en venn eller flere for å nyte kvelden og øke vinnersjansene. Det blir servering på inngangsbilletten og publikum får mye for 120 kroner denne kvelden, lover Torhild Kløften Bergh som forteller at koret skal reise til det store korstevnet i Rissa St. hans-helga.

 

– Hva med medlemstall denne våren Torhild?

– Vi vil gjerne ha flere kormedlemmer med oss i blandakoret. Ikke nøl med å ta kontakt med oss og syng med den stemmen du har, avslutter Torhild Kløften Bergh og gleder seg til musikk-kafeen 14.april i vårens tegn.

 

 

Les forrige sak:
Nye leiligheter i Hegra

  I likhet med forrige utbygging, er det Hegre Eiendom AS […]

Close