7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Stjørdal først ute med milonga

Stjørdal Tangoklubb hadde sin første milonga, sosiale dansekveld, fredag 4. mars på kantina i Gjensidigegården.  Dette er den første milongaen som er arrangert i Nord-Trøndelag!

Milongaen startet klokka 20.00 denne kvelden, men før dette var det en times undervisning. Dette har en fin dobbelvirkning etter som alle får lært noe nytt og det blir en fin form for oppvarming til den sosiale dansen, sier Torill Ellingsen.

– I framtiden skal vi holde disse tilstelningene på søndags ettermiddager slik at det også passer dem som har planlagt helga på hytta, forteller hun. En milonga er en dansekveld, der det spilles tangomusikk og folk møtes for å danse. Den er åpen for alle som vil delta. Vanligvis serveres det både mat og drikke, og det ble det gjort denne kvelden også. Oppmøtet på Stjørdals første milonga, var godt. I innbydelsen hadde alle blitt oppfordret til å ta med mat til felles bord. Dette gav alle muligheten til å bli mette, og utvalget gikk fra reker til kaker og druer.

– Dette var kjempetrivelig, sier Liv Heidi Valla, og legger til at dette fristet til gjentagelse. En milonga høres litt skummel ut å delta på, men dette var bare trivelig, sier hun.

Coop Storlien artikkelnivå

Nye tangokurs i mars
Tangoklubben tilbyr et nytt nybegynnerkurs fredag 18. mars. Tidligere har det vært påmelding fra Verdal til Trondheim, denne gangen er det også deltakere fra Selbu. Påmelding til kurset gjøres på www.deltager.no

Stjørdal tangoklubb finnes på Facebook, med adressen facebook.com/ stjordal.tangoklubb, og kursinformasjon finnes også på helltango.no.

– Det er ingen tvil om at pardans har fått et oppsving i landet de siste årene og tangoen inneholder mange elementer som kommer til god nytte i andre danser.  Flere som har gått tangokurs forteller at de er generelt blitt bedre til å danse etter å ha gått tangokurs, avslutter Terje Tangen.

Han oppfordrer alle til å melde seg på tangokurs som starter opp i mars. Her snakker vi om argentinske rytmer i norsk ramme!

Les forrige sak:
Raymond Siiri fra Jernbaneverket presenterte de ulike lokaliseringsalternativene på Stjørdal Næringsforum sitt frokostmøte tirsdag.
JBV usikre på Hell

Jernbaneverket har sin konseptutvalgutredning (KVU) klar til høring i slutten av […]

Close