-1 °C Stjørdal, NO
28/10/2020

Stjørdal Håndballklubb forsterker stallen ytterligere

|| Maja Grindheim er klar for SHK.||

– Det er med glede vi kan presentere ytterligere en forsterkning till troppen vår. Maja Grindheim kommer opprinnelig fra Levanger men var i Byåsen sist sesong. Hun har allerede meldt overgang og blir spilleklar til seriestart. Vi ser en tendens til at mange gode spillere har lyst å prøve seg hos oss, og det er meget gledelig, sier sportslig leder Stein Arne Olsen.

Maja Grindheim selv har allerede funnet seg godt til rette i SHK.

– Jeg liker filosofien som trenerne og klubben står for, sier Maja Grindheim.

– Jeg gleder meg til å utvikle meg videre, få mer spilletid og finne tilbake til gleden med å spille håndball. Det tror jeg at jeg gjør i SHK, sier Grindheim.

Hovedtrener Björn Blomquist er meget fornøyd med den siste tilveksten.

– Maja er en meget seriøs utøver med stort potensial. Hun er meget rask, har god balanse og er sikker i avslutningenen. Jeg tror hun vil passe perfekt inn i spillergruppen, sier Blomquist.

– Jeg vil spille mange kamper og bidra til at SHK kjemper om opprykk. Jeg tror vi har en meget god sjanse til å prestere på et høyt nivå med de mange gode spillerne klubben har fra før pluss forsterkninger, sier 20-åringen Maja Grindheim.

Les forrige sak:
||
Unge snekkere slår seg opp

De har snart slått i den siste spikeren i sitt største […]

Close