9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Stjørdal kan ta storeslem på nordtrønder-benken

|| Espen Teigen kjemper en hard kamp i Nord-Trøndelag for å få fast plass på Stortinget etter valget. (Foto: Olav Heggø, Fotovisjon)||

Både Ingvild Kjerkol og Marit Arnstad, som står øverst på listene til henholdsvis Arbeiderpartiet og Senterpartiet, er bombesikre på å få stortingsplass også de kommende fire årene. Overraskelsen på meningsmålingen som Trønder-Avisa (kun for abonnenter) presenterer i tirsdagens avis er at Fremskrittspartiet er større enn Høyre i Nord-Trøndelag. Dersom valgresultatet blir lik meningsmålingen, vil det gi Espen Teigen fast plass i Stortinget. 

24-åringen fra Stjørdal har inntatt den nasjonale politiske arenaen som politisk rådgiver for innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. Nå kan han havne i en annen rolle etter valget. 

– Dette er en knallbra måling, og vi skal stå på hele døgnet den siste uken for at dette skal bli resultatet, sier Espen Teigen, som smetter inn en aldri så liten appell.

– Jeg håper alle stjørdalinger som vil ha streng innvandringspolitikk, lavere skatt og bedre eldreomsorg stemmer på oss, sier Teigen, som skal drive valgkamp i hjemfylket den siste uken.

Coop Storlien artikkelnivå

I tillegg til Kjerkol og Arnstad er Arbeiderpartiets andrekandidat Arild Grande temmelig sikker på stortingsplass de kommende fire årene. Nord-Trøndelags femte mandat er et utjevningsmandat, som er vanskelig å spå hvem som kan få. 

Les forrige sak:
||
Første grafs for historisk fiber

Etter et vellykket første grafs i Selbu-jorda er det en usedvanlig […]

Close