17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Stjørdal LHL, en aktiv gjeng!

|| ||

Alle vet at fysisk aktivitet er veldig viktig for god helse. Dette gjelder alle og ikke minst når man blir rammet av sykdom. Lhl Stjørdal har flere tilbud til medlemmene, som trim i fjellhallen mandager og onsdager.

–       En instruktør leder denne trimmen der alle deltar ut fra sine egne forutsetninger. Det er trim i trimrommet i Stjørdalshallen mandager og torsdager, og her har lhl flere bra apparater til disposisjon, sier Mali Fordal.

–       Dere er en aktiv gjeng, hva annet tilbyr LHL-lokalt Mali?

–       Onsdager er det vanntrim i svømmehallen, lhl leier da bassenget i 1 time. Tirsdager er det bowling. For å delta på disse aktivitetene, har vi en egenandel på kr 300 for hvert halvår. Prisen forutsetter medlemskap i lhl, som koster 350 kroner per år. Ellers arrangerer laget busstur en gang i juni måned, og vi har en grillkveld før sommer ferien samt julebord. Strikkekaffe arrangeres annen hver tirsdag, så vi tar godt vare på det sosiale også.

–       Er det spesielt hjerte og lungesyke dere har som medlemmer?

Coop Storlien artikkelnivå

–       Ja, alle er hjerte eller lungesyke, og det kan være flere som ønsker å være med. Kom å bli med på våre aktiviteter, vi har plass til alle. Velkommen til å bli et aktiv lhl medlem, avslutter leder Mali Fordal i Stjørdal LHL. 

Les forrige sak:
||
Vikeplikt i nytt kryss

Statens vegvesen opparbeider som siste fase i E6-prosjektet Havnegata. Denne møter […]

Close