-2 °C Stjørdal, NO
05/04/2020

Stjørdal seniorforum opprettet

Ole Myrbekk ble valgt til leder i Stjørdal pensjonistforum.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Oppslutningen om Stjørdal seniorforum var betydelig da det ble invitert til møte i Stjørdal bibliotek. Om lag 80 var på plass da Ole Myrbekk ønsket forsamlingen velkommen. Det var foretatt et grundig forarbeid, og valgene gikk uten problemer.

Etableringen av et seniorforum var tydelig populært når en ser på oppslutningen. Ole Myrbekk ble valgt som forumets første leder, men de har allerede startet arbeidet. Datakursene som er gjennomført har vært en stor suksess.  

Hva er formålet?
Stjørdal seniorforum skal framstå som et forum som først og fremst skal gi tilbud til våre seniorer innenfor områder som til nå ikke har vært tilgjengelige for de som er 55+. Å samarbeide med andre lag og organisasjoner er også viktig. Vi må være forsiktig slik at vi ikke konkurrerer med etablerte foreninger, mente Myrbekk.

Aktiviteter
Handlingsplanen som ble lagt fram på møtet, tar sikte på å gjennomføre 10 datakurs i 2011. Her vil det bli muligheter til mange ting som for eksempel redigering av bilder. Suksessen med seniorfilmer vil fortsette. I 2011 er målet å invitere til minst 8 filmforestillinger. For en kinosjef er det sikkert gledelig at det er nesten 500 kinobesøk på de filmene som er vist til nå. Myrbekk forteller at det også planlegges hjemmeside for de som ønsker å holde seg orientert.

Medlemsskap
Mange tegnet seg som medlemmer etter møtet. Stjørdal seniorforum håper at så mange som mulig i gruppen 55+ sender sin innmelding. På konto i Hegra Sparebank konto 4465.23.78215 kan kontingenten på 100 kroner betales.

Stjørdal seniorforum har følgende hjemmeside:
stjordalseniorforum.com

 

Stort oppmøte i Stjørdal bibliotek når Stjørdal seniorforum ble stiftet.

 

Valgene

Leder: Ole Myrbekk

Nestleder: Einar Østereng

Kasserere: Inger Johanne Sakshaug

Sekretær: Modulf Sandstad

Styremedlemmer: Magne Werstad og Liv Eriksen

Les forrige sak:
Stig Evjen overleverte 955 underskrifter for folkeavstemming i kulturhussaken til ordfører Johan Arnt Elverum.
Leverte folkelister

  Engasjementet rundt folkeavstemming i kulturhussaken har lagt seg noe, men […]

Close