10 °C Stjørdal, NO
19/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 24

Stjørdal Senterungdom på Løvebakken

 

En studietur til hovedstaten med Stjørdal Senterungdom ga stort utbytte for alle deltakere. De besøkte partiledelsen, flere departementer, Stortinget og de fikk håndhilse på statsministeren.

– Dette ble en vel gjennomført studietur, sier lokallagsleder Ada Arnstad. Senterungdommen i Stjørdal gjennomførte studieturen til Oslo i forrige uke. Nye og gamle medlemmer deltok på tredagersturen. Tirsdag gikk turen til Samferdselsdepartementet, hvor Stjørdal Senterungdom møtte Lars Erik Bartnes. Han fortalte om arbeidet innen samferdsel som blir gjort i Stjørdal, Trøndelag og resten av landet og åpnet for spørsmål fra ungdommene, en mulighet som ble benyttet. Leder Ada Arnstad forteller at det også ble et besøk på Kommunal og Regionaldepartementet, hvor politisk rådgiver Anja Hjelseth fortalte om Senterpartiet i regjering og arbeidet i Kommunal- og Regionaldepartementet. Stortingsrepresentant Christina Ram­søy fra Nord-Trøndelag, ga Senterungdommene en omvisning på Stortinget. Hun formidlet godt både historien og det daglige arbeidet på Stortinget. 

Onsdag begynte dagen med et foredrag om pelsdyrnæringen ved veterinær Gorm Samson. Her fikk Stjørdal Senterungdom et godt innblikk i pelsdyrdebatten. Det var et interessant møte som ga alle senterungdommene nye tanker om pelsdyrnæringen.

Senterungdommens leder, Johannes Rindal, og ungdomssekretær, Maren Hanem Kavli, gikk gjennom Senterungdommen og ungdomspartiets politikk. Det var noe nytt å lære for de nyeste medlemmene og også for de som har vært med over lengre tid. Når skoleringen var ferdig gikk Stjørdalingene den korte turen til Stortinget hvor de skulle være med på gruppemøtet til Senterpartiet. Her møtte de statsminister Jens Stoltenberg, og flere av dem fikk hilse på ham. Studieturen ble avsluttet med middag sammen med flere politikere som Siv Sætran, Ivar Vigdenes, Ola Borten Moe og flere.

Les forrige sak:
Kommunal heder

  Siste kommunestyremøte ble innledet med heder til ansatte for lang […]

Close