3 °C Stjørdal, NO
23/10/2018

Stjørdaling aktuell for flere topplag

|| Glenn Daniel Walker velger trolig ny klubb i løpet av romjula. (Foto:rbk.no)||

Sist oppdatert

Glenn Daniel Walker har spilt i Rosenborg gjennom hele juniorkarrieren, og avsluttet med cupfinaletap. Nå skal han over i seniorenes rekker, og det er lite trolig at Walker får plass i A-stallen til Kåre Ingebrigtsen. Dermed ligger det nok an til klubbskifte for den lovende 19-åringen.  

Trønder-Avisa skriver 3. juledag at Walker er aktuell for de fleste beste trønderske klubbene. Både Levanger, Ranheim, og selvsagt Stjørdals-Blink har følere ute etter Walker, som først og fremst er sideback.

Levanger er muligens klubben som ligger best an til å få signaturen til Walker, mye på grunn av treneren.

Glenn Daniel Walker bekrefter til Trønder-Avisa at det har vært en dialog mellom han og Levangers nye trener Roger Naustan den siste tiden.

– Vi kjenner hverandre ganske godt, og det er jo naturlig at Roger prøver å få med seg noen spillere når han bytter klubb. Det er veldig interessant for meg å dra til Levanger. De har et veldig bra lag, sier Glenn Daniel Walker til Trønder-Avisa.

Naustan kom nemlig til Levanger fra Rosenborgs juniorlag der Walker har spilt både sideback og midtstopper.

– Det viktigste for meg er at jeg får spilletid. Lønn og slike ting er ikke like viktig når jeg skal velge meg en klubb, sier 19-åringen til avisa, og antyder at han ønsker å gjøre sitt klubbvalg før det blir nytt år.

Les forrige sak:
||
Landets beste på havre

Under NM i havre fikk skatvalsbyggene Ola Fiskvik og Johan Olav […]

Close