8 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Stjørdaling lanseres som aktuell Kjos-erstatter

Er nå sjef for Norwegians datterselskap i Argentina

Ole Christian Melhus (t.h.) er lansert som en mulig arvtaker til konsernsjef Bjørn Kjos (t.v.) i Norwegian. Her sammen med Dronning Sonja under markeringen av Norwegians etablering i Argentina. (Foto: Norwegian)

Ole Christian Melhus, bosatt i Lånke, er ett av navnene som lanseres som mulig erstatter som konsernsjef i Norwegian etter Bjørn Kjos. Den legendariske toppsjefen kunngjorde som kjent i morges at han går av som konsernsjef etter 17 år i sjefsstolen. Finansdirektør Geir Karlsen har tatt over som fungerende konsernsjef, og da TV2 i kveld presenterte fire mulige kandidater til å ta over toppjobben i Norwegian var Karlsen en av disse. Det var også tidligere finansdirektør i Norwegian, Frode Foss, som nå er finansdirektør i Qatar Airways, og konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam.

Den fjerde kandidaten som TV2 lanserte til å ta over var altså Ole Christian Melhus. Piloten som er bosatt i Lånke, er i dag administrerende direktør i Norwegians datterselskap, Norwegian Air Argentina. I januar i fjor fikk selskapet driftstillatelse i Argentina. Den første Norwegian-flyvningen i Argentina skjedde 16. oktober i fjor. Selskapets første ruter i landet går fra hovedstaden Buenos Aires til de populære turistdestinasjonene Córdoba, Mendoza, Iguazú, Bariloche, Neuquén og Salta.

Også VG lanserer Ole Christian Melhus som en av kandidatene til å ta over spakene i Norwegian.

Les forrige sak:
Her blir de tre fra Litauen pågrepet av politiet ved E14 like vest for Hegra sentrum. (Foto: Politiet i Værnesregionen)
– Gjør det litt vanskelig for de kriminelle

Ønsker ikke å skremme, men informere om mobile vinningskriminelle

Close