4 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Lokale fotballgutter spiller for cupgull

På banen i helgas NM-finaler

G19-spillerne Robert Williams (øverst fra venstre) og Franklin Dady´s Boy Nyenetue og G16-spillerne Robin Skrogstad (nederst fra venstre), Stian Ofstad og Markus Lufall-Sørvik er i helgas finaletropper for Rosenborg. Jesper Talmo Tromsdal spiller ikke cupfinalen på grunn av sykdom. G19-spillerne Robert Williams (øverst fra venstre) og Franklin Dady´s Boy Nyenetue og G16-spillerne Robin Skrogstad (nederst fra venstre), Stian Ofstad og Markus Lufall-Sørvik er i helgas finaletropper for Rosenborg. Jesper Talmo Tromsdal spiller ikke cupfinalen på grunn av sykdom.

Rosenborg er i cupfinalen med lag i tre NM-finaler i helga og på to av lagene er Stjørdal veldig godt representert.

Rosenborg innleder finalene i dag med å møte Stabæk i  gutter 16. I morgen er det gutter 19-finale med Sogndal før seniorenes store finale søndag med Strømsgodset som motstander.

På gutter 16-laget er det flere med lokal bakgrunn på Rosenborg-laget. Robin Bjørkås Ofstad og Markus Lufall Sørvik har bakgrunn fra Stjørdals-Blink, mens Stian Ofstad kommer fra Selbu. For den tredje med Blink-bakgrunn, Jesper Talmo Tromsdal, blir det cupfinale på Rosenborg-benken ettersom han er syk.

Lørdag er to tidligere Stjørdals-Blink-spillere i Rosenborg-troppen til juniorfinalen og det er venstreback Robert Behson-Courage Williams og spiss Franklin Dady’s Boy Nyenetue.

Les forrige sak:
UT TIL MANGE: Primacy x Emsky, består av Jim Marius Larsen (t.v.) og Emil Andersen. Fredag slipper duoen en ny singel.
Emsky ute med ny hit

Hør den nye singelen "That Guy" her!

Close