17 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Stjørdals-Blink vant bortekampen

Kapret til seg seieren i den siste treningskampen før seriestart

Lørdag gjester Blink Ranheim til lokaloppgjør. Arkivfoto: Åge Sjølstad

Lørdag ettermiddag spilte Stjørdals-Blink bortekamp mot Ranheim. Etter to omganger vant Stjørdals-Blink kampen 2-1.

Etter bortelaget 30 minutter ute i første omgang fikk et frispark klarte Alexander Fosnes å få inn første mål for Stjørdals-Blink. 41 minutter ute i kampen scoret Ranheim et mål i et forsøk på å jevne ut stillingen, men målet ble ugyldig på grunn av en offside. Etter to minutter på overtid holdt stillingen seg til 1-0 for Stjørdals-Blink når de gikk inn i pause.

Femten minutter ute i andre omgang var hjemmelaget nærme på å score, men til tross for forsøkene ble det ingen scoringer med det første. 74 minutter ute i kampen fikk Ranheim igjen muligheten til jevne ut stillingen gjennom et straffespark, og angrepsspilleren Marcus Johansen Mehnert sikret det første målet til hjemmelaget.

Elleve minutter senere klarer Stjørdals-Blink å ta ledelsen igjen, når Jakob Røme Skille lobber ballen over Ranheims keeper og inn i mål. Med fire minutter til overtid ble det ikke noe forandring på stillingen og Stjørdals-Blink tok med seg seieren hjem.

Dette er den tredje og siste treningskampen for Blink-laget før seriestart. De to tidligere kampene var mot Molde og Aalesund, hvor begge var på bortebane og endte med tap. Den første motstanderen til Stjørdals-Blink i førstedivisjonen blir HamKam på Briskeby stadion lørdag 15. mai.

Les forrige sak:
Like ved svømmehallen kommer den nye plasthallen som turngruppen i samarbeid med MUS og Stjørdal kommune skal sette oppi løpet av noen uker, fra v. Fredrik Holmen, Ragnar Skjervold, Eva Lassemo, Bjørn Bremseth og John Fornes.
Nå får de sin egen hall: – Vi var helt desperate

Plasthallen blir 20 meter bred og 40 meter lang

Close