21 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Stjørdals-Blink senket av Stegavik

FIKK IKKE SCORING: Nedzad Sisic (t.h.) var kaptein mot Charlottenlund, men verken han eller noen av de andre Stjørdals-Blink-spillerne fikk ballen i mål. Det gjorde derimot håndballspiller Steffen Stegavik, som avgjorde for Charlottenlund med sin 2-0-scoring.

 

Foran kampen mot Stjørdals-Blink manglet Charlottenlund spillere, og Stegavik, som har signert kontrakt med Kolstad og neste helg skal gifte seg med Byåsen-spiller Camilla Herrem, ble spurt om å være med på benken. På kort tid fikk man ordnet med kontrakt, og dermed kunne Stegavik få sin ilddåp i Charlottenlund-trøya i kampen alle trodde Stjørdals-Blink skulle vinne.

 

Fra benken fikk Stegavik se et Stjørdals-Blink som tok kommandoen, og kunne ledet med både tre og fire mål i første halvdel av førsteomgangen. Spesielt Marius Augdal og Mats Lillebo var farlig frampå, men Blink fikk ikke ballen i mål. Hjemmelaget kom litt bedre med i minuttene fram mot pause, men de fleste på sidelinjen forventet at det store Blink-trykket ville resultere i scoring etter pause.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Men til tross for gjentatte forsøk også etter hvilen fikk ikke Stjørdals-Blink hull på byllen. Etter 20 minutter slapp Stegavik endelig til på kunstgresset, og han skulle ikke bruke lang tid på å markere seg. Kvarteret før slutt var det Charlottenlund som, mot spillets gang, tok ledelsen 1-0 etter samarbeid mellom de tidligere Ranheim-spillerne Robert Vikestad og Gisle Refseth. Vikestad spilte gjennom Refseth, som satte ballen forbi Johannes Stokke. Like etter fulgte Stegavik opp med sin 2-0-scoring alene med Blink-keeperen. Camilla Herrem, som fulgte hele kampen fra sidelinja, kunne juble stort over sin kommende ektemanns strålende innhopp.

 

–         Det var deilig å hjelpe Charlottenlund til en viktig seier. Vi fikk de to målene vi trengte, og da ble Stjørdals-Blink frustrerte. Jeg sa før kampen at jeg skulle score, og det gjorde jeg, smilte Stegavik.

 

–         Blir det flere kamper i Charlottenlund-trøya for din del?

–         Tvilsomt. Nå har vi vel bryllup neste gang de spiller og håndballsesongen starter fort opp igjen, men det er absolutt gøy å være med, mener håndballprofilen, som sist spilte juniorfotball for Strindheim.

 

 

Les forrige sak:
Ny leder på plass i RBK

  - Vi er veldig glade for at Tove har sagt […]

Close