2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Stjørdals-jente til Special Olympics

Tatt ut på det norske håndballaget til lekene i Abu Dhabi

Anna Margrethe Enge Berg sitter nederst til høyre på dette lagbildet av den norske troppen. Anna Margrethe Enge Berg sitter nederst til høyre på dette lagbildet av den norske troppen. (Foto: Idrettsforbundet)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Anna Margrethe Enge Berg er tatt ut i den norske troppen til Special Olympics World Summer Games.

Anna Margrethe Enge Berg representerer Stjørdal Helsesportlag og skal spille håndball for Norge i Abu Dhabi i mars.

Special Olympics World Summer Games er et internasjonalt idrettsarrangement som gir mennesker med utviklingshemming mulighet til å konkurrere uansett ferdighetsnivå. Norges Idrettsforbund har i samarbeid med aktuelle særforbund og representanter for utøvergruppen tatt ut troppen med utøvere til Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater som arrangeres fra 14. – 21. mars 2019. Norge har utøvere som deltar i håndball, ridning, golf, friidrett, svømming og turn.

-Vi gratulerer utøverne og støtteapparatet som er tatt ut til å representere Norge. Vi gleder oss til å følge dem til Abu Dhabi i mars neste år, og ønsker dem lykke til med forberedelsene til lekene. Det er godt å se hvordan flere særforbund jobber med å støtte sine klubber for å frem miljøer innenfor idrett for utviklingshemmede, sier idrettspresident Tom Tvedt.

Til sammen skal 7.000 utøvere fra 177 land møtes og konkurrere i 24 ulike idretter. Den norske delegasjonen består av 28 utøvere og 22 ledere fra seks ulike idretter.

Les forrige sak:
Leder i Stjørdal Høyre, Rune Larsen, inviterer til et stort orienteringsmøte om veiprosjekter som kommer i denne regionen de kommende årene. Det åpne møtet finner sted i Vektersalen i Kimen kulturhus torsdag kveld.
Inviterer alle til å høre om våre nye veier

Stjørdal Høyre arrangerer åpent orienteringsmøte om lokale veiprosjekter

Close