7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Stjørdalsdansere i Snøhetta Cup

Stjørdalsdansere som deltok i Snøhetta Cup: foran fra venstre: Tuva Vik Byberg, Malin Thyholt, Annica Opheim. Bakerst Erlend I Nakken, Jens B Aamodt, Marius D Kjelsrud, Amalie Trondseth, Jørgen Engum og Ole Andreas Moksnes (4 var ikke til stede).

Stjørdalsdansere med flott innsats i Snøhetta Cup

I helga deltok flere dansere fra Stjørdal Swingklubb i Snøhetta Cup, denne gang faktisk arrangert i Børsa samfunnshus. Dette er en dansekonkurranse med bred deltagelse og det er ikke lett å oppnå topp-plasseringer, men stjørdalingene bet likevel godt fra seg med mange gode plassering. Det beste stjørdalsparet denne gangen var Jens Bastian Aamodt og Tuva Vik Byberg som oppnådde flotte 2. plasser både i folkeswing og boogie-woogie junior.

 

Øvrige plasseringer i folkeswing junior ble 3. Malin Thyholt og Jørgen Engum, 4. Marthe Holmen og Marius Dragsten Kjelsrud og 8. Emilie Wold og Jørgen Røkke Bender.

I boogie-woogie junior oppnådde Annica Opheim og Ole Andreas Moksnes en 4. plass. Videre nr. 5 Malin Thyholt og Jørgen Engum og nr. 8 Amalie Trondseth og Erlend Iversen Nakken.

Coop Storlien artikkelnivå

I klasse bugg junior oppnådde Annica Opheim og Ole Andreas Moksnes en 3. plass.

Og til sist i klasse gutt med 2 jenter ble det en 5. plass på Tuva Vik Byberg, Rikke Vik Børseth og Jens Bastian Aamodt.

Snøhetta Cup har vært arrangert kontinuerlig siden 1992 med unntak av ett år. Neste år er det altså 20 års jubileum. Da regner vi med at mange stjørdalsdansere nok en gang finner veien til Snøhetta Cup.

Les forrige sak:
Create Media UB har all grunn til å være fornøyd med et fantastisk resultat under årets fylkesmesse. De mottok premier for 6 000 kroner.
Seier til Create Media UB

  Create Media UB fra Ole Vig videregående skole tok hele […]

Close