12 °C Stjørdal, NO
20/09/2020

Stjørdalspatriot bygger ny stadion

MUS-sjefen i bresjen

NYTT TRIBUNEANLEGG: – Her kommer de nye og moderne tribunefasilitetene som blir en stolthet for Stjørdal, sier bidragsyter Fredrik Holmen i M.U.S.

– Jeg er en stor patriot av trøndersk fotball og først og fremst Stjørdals-Blink, sier Fredrik Holmen i M.U.S. som er en av bidragsyterne for å bygge den nye stadion på gamle travbanen etter Obos-standard til 2. påskedag 13. april.

– Dette er en krevende oppgave som vi med vår modulløsning skal sette alt inn for å løse innen tidsfristen. M.U.S. vil bidra til den nye stoltheten i Stjørdal med et betydelig beløp på mellom 500.000 kroner og 1 million kroner.

Vi har 46 dager fra Utvalg Plan og miljø i morgen behandler dispensasjonssøknaden fra Stjørdals-Blink til første hjemmekamp. Opprykket til Obos-ligaen krever en bedre bane for å
fylle krav fra Norges Fotballforbund med overbygg som gir det nødvendige skjul for regn; egnede garderober for begge lag og for dommerne. Media skal ha gode arbeidsforhold ved siden av to ekstra garderober for bredden.

Fredrik Holmen opplyser at hele byggeprosessen blir tatt opp med såkalt «timelaps» for å dokumentere denne enestående oppgaven som blir lagt merke til i hele fotball-Norge.

Fredrik ble involvert i arbeidet med å bygge en ny fotballstadion i god tid før jul:

– Jeg fant at M.U.S. kunne bidra med sine modulløsninger og reiste ned til Litauen for å forsikre meg om kvaliteten på arbeidet. En ny stadion gir stjørdalingene stolthet, sier han som også har et øye til andre klubber:

– Jeg mener at vi kan lære mye av hvordan Ranheim har bygd klubb, organisasjon og foretar arbeid mot markedet. Jeg håper Ranheim rykker opp igjen og jeg tror Stjørdals-Blink berger plassen. M.U.S. har også fått ansvaret med å bygge et nytt medietårn på EXTRA stadion på Ranheim.

– Her har vi fått frie tøyler til utforming. Det er en spennende oppgave som også vil være en god referanse, sier Fredrik som er opptatt av at Stjørdal må lære av andre: – Vi kan lære mye av Kristiansunds gode og sunne kontakt med næringslivet som sørger for gode bidrag. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

NY STADION: Slik skal den nye fotballbanen ta seg ut når Stjørdals-Blink ønsker Sogndal velkommen til kamp 2. påskedag 13. april kl. 18.00.

Ellers er Fredrik opptatt av handlekraft og beslutningsdyktige folk. I den forbindelse roser han Stjørdal kommune som har møtt klubbens utfordringer med stor dyktighet og rask saksbehandling.

Fredrik Holmen er opptatt av at den nye stadion skal være tilgjengelig for alle over alt. Det krever en rullestolheis opp til høyere nivå. Via nettstedet «www.spleis.no» samles det inn penger til den nye heisen.

– I startfasen har 54 givere gitt 14.750 kroner. Innsamlingen fortsetter. Pengene går først og fremst til rullestolheis. Overskytende midler går til andre prosjekter, sier Fredrik som bruker muligheten han har til å hjelpe:

– Det er hyggelig å stille opp, sier Fredrik Holmen som vet at det er kun 46 dager fra torsdag 27. februar fram til og med 1. påskedag 12. april.

– Da skal den nye stadion i Stjørdal være klar til seriestart 2. påskedag kl. 18.00 mot Sogndal.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ingen personer skadet i trafikkulykke

Kun minimale materielle skader

Close