19 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Stjørdalsstafetten med deltakerøkning

 

30 lag fra både Sør- og Nord Trøndelag stilte til start. Dette var dobbelt så mange lag mot i fjor. I glansdagene var det mellom 80 og 90 lag og det var en folkefest under Stjørdalsstafetten.

Årets stafett hadde klasser fra 8 år til veteraner. Flere mixlag av jenter og gutter gjør at flere lag kan stille til start.

 

Det var mange fine dueller og alle gav alt for laget sitt. Men det er litt dårlig når det i klasse gutter 11 – 12 år er kun ett lag. Likeså var det kun to lag i klasse jenter 13 – 14 år. Disse var fra Byåsen og Verdal. Også klassen gutter 13 – 14 år stilte bare to lag til start.  Gledelig er det at det var 7 lag i Mix klassen for de yngste.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Det var mange klubber i nærheten som ikke var representert i Stjørdalsstafetten. Dette er synd, for stafett er en artig form for idrett enten en driver med individuell- eller lagidrett.

 

Det er positivt at det i år er flere lag som stiller til start. En annen positiv utvikling er at håndball- og fotball-lag stiller i stafetten. Både Stjørdals-Blink og Lånke hadde med slike lag.

 

{joomplucat:161 limit=55}

Les forrige sak:
Foto fra Nardofk.no
Hommelviking leder Nardo FK

  Hommelvikingen har tidligere solgt biler og spilt 3.div-fotball for Malvik. […]

Close