-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Stjørdalsturnere til Trønderhallen

Turnere i Stjørdals-Blink Turn gleder seg til å delta på det store turnstevnet i Trønderhallen. Første helg i mai er over 60 av turnerne representert hos IL Sverre i Levanger.

Stjørdals -Blink Turn stiller med over 60 av sine turnere når IL Sverre inviterer til turnstevne første helg i mai. Det blir tradisjonell defilering oppvisning og turn. Gutte- og jentepartier skal vise det beste fra lagets medlemmer i Stjørdal.

 

Forventningene blant deltakerne er allerede i ferd med å nå høyt i forberedelsene til det store turnstevnet. Deltakere fra Stjørdals-Blink får denne gangen innta den nye Trønderhallen i Levanger, og deltakere ankommer Levanger fra hele fylket denne første helga i mai.

– Vi ser allerede nå at våre turntrenere og utøvere er spente på hva som venter i Levanger. På våre treninger, der vi for øvrig har er godt samarbeid med friidretten lokalt, innøves de programmene som skal fremføres i Trønderhallen hos IL Sverre, forteller Anne Vonka Aglen og Kristin Leirfall Bremset i Stjørdals-Blink turn. Det blir foreldremøte med informasjon om stevnet 26.april klokka 18.00 på Halsen Skole. Her kommer hovedtrener Kim Wiggo Horgøyen, som selv har drevet aktiv turnidrett gjennom flere år. Deltakerne fra Stjørdals-Blink skal ha sin base på Frol oppvekstsenter denne helga.

 

Viser troppene fra sin beste side

Turnere fra Stjørdal har gjennom mange år deltatt på og arrangert egne turnstevner. For mange unge utøvere er det uansett en nokså ny erfaring å delta på slike store stevner. På Levanger skal det samme helg også avvikles kretsmesterskap i turn.

– Det blir ikke deltakelse i kretsmesterskap for vår del i år, men over 60 turnere av klubbens totalt 140 turnere skal være med til Trønderhallen. Vi stiller med konkurransepartiet, gutteparti, der fire går i 1.klasse på skolen, tropp og jentepartier. På Levanger vil vi møte turnere fra mange av fylkets klubber/foreninger. Namsos, Steinkjer, Beitstad og Verdal vil være representert, avslutter Kristin Leirfall Bremset og Anne Vonka Aglen i Stjørdals-Blink turn.

Les forrige sak:
FOTO: Selbu-målvakt Arild Alseth maktet ikke holde nullen i sesongåpningen, men det var nok til å slå KIL_Hemne 2.
Selbu & Malvik-seiere

Den lokale 4.div-fotballen ruller nå for fullt. Før helga åpnet Tangmoen […]

Close