12 °C Stjørdal, NO
18/07/2019

Stoffbutikken åpner i nye lokaler

Utvider butikken fra 30 til 127 kvadratmeter

Kenneth Jensen åpner sammen med Rita Sæternes butikken "Morro me stoff" i Domus-bygget i Kjøpmannsgata. Tirsdag er det åpning av stoffbutikken. Kenneth Jensen åpner sammen med Rita Sæternes butikken «Morro me stoff» i Domus-bygget i Kjøpmannsgata. Tirsdag er det åpning av stoffbutikken.

«Morro me stoff» har flyttet inn i Domus-bygget langs Kjøpmannsgata. Tirsdag klokka 10 åpner dørene inn til en fargerik stoffbutikk.

De åpnet sin første butikk med stoff i Kirkevegen men vokste seg raskt ut av lokalene. Tirsdag denne uka åpner Rita Sæternes og Kenneth Jensen butikken «Morro me stoff» i Kjøpmannsgata 46 og får Hell Catering som nabo i det gamle Coop Mega-bygget.

– Vareutvalget med stoffruller er økt betraktelig hos oss når vi flytter fra 30 kvadratmeter i Kirkevegen til 127 kvadratmeter i denne butikken, sier Sæternes og Jensen.

De to har bodd noen år sør i landet. Rita Sæternes vokste opp på Værnesmoen og er stjørdalsdame. Paret har funnet et marked som manglet i byen og med sytråd, glidelås, borrelås, små strykejern og det meste som hører til sying og stoff skulle kundene nå finne noe for enhver smak i butikken. Kenneth Jensen arbeider i Friele-konsernet med salg av kaffe. En kaffekrok i retrostil har det også blitt i butikken.

Blant fargerike ruller med stoff i bomull, jersey, brokade og diverse mønster har Rita og Kenneth funnet litt plass til retro gjenstander. Interiørvarer, dekor, lykter og gaveartikler kan også kundene finne i reoler i butikken.

– Hvilke endringer er foretatt fra forrige adresse?

Ren Røros Lesmer mobil

– Hovedfokus hos oss er å tilby et variert utvalg for den som liker å sy. Det kan være kjoler, bluser, barneklær eller opptrekk av møbler. I butikken vil vi ha et par symaskiner som kan lånes ut for bruk her til mindre oppdrag. Sytråd av blant annet merket Gütterman, borrelås, glidelåser med det meste av tilleggsutstyr som mesh i svart og natur, sakser, skjærekniver og utstyr til quilting har vi også. På sikt kan det bli en nettbutikk også, sier Rita Sæternes og Kenneth Jensen. De to kan nå tilby kundene et langt større utvalg innen stoff i butikken.

 

Les forrige sak:
Brukte amfetamin og kjørte bil

Nå må stjørdalsmannen i fengsel

Close