16 °C Stjørdal, NO
09/08/2020

Stor Coop-vekst i Stjørdal

|| Mega-sjef Frank Sollie (t.v.) og Coop-direktør Torbjørn Skei kan se tilbake på et godt 2017 for sine virksomheter.||

– Stjørdal var en av mange kommuner med god fremgang for Coop Midt-Norge i fjor takket være en kjempeinnsats ved alle butikkene. Vi har en omsetningsvekst på fem prosent i sammenlignbare butikker. Mega Torgkvartalet oppnådde et sterkt første hele driftsår med 99 millioner kroner i omsetning. Derfor er det hyggelig å se at den positive utviklingen bare fortsetter inn i 2018 med en omsetningsvekst på hele 14 prosent i januar , sier stjørdalingen Torbjørn Skei som er administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Skei gleder seg også stort over Extra-butikken på Evja.  

– Extra  Stjørdal er landets største innenfor Extra-kjeden med ny rekord på 167 millioner kroner i omsetning i fjor. Det representerte en vekst på hele 8,3 prosent for fjoråret. Og vi er glade for at Stjørdal får sin Extra-butikk nummer to når nybutikken på Skatval står ferdig, sier Skei.

Han gleder seg også over en positiv utvikling for Coop Midt-Norge som nådde en omsetning i 2017 på 5,6 milliarder kroner som er 975 millioner mer enn i 2016. Tallet for kjøpeutbytte ble på 355,2 millioner kroner mot 348,5 millioner i 2016. 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Full mann satt fast ved bekk

Det var litt etter klokka ett natt til lørdag at politiet […]

Close