15 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Stor glede i barnehagen

Feiret vedtak om videre drift med karneval

Foreldre til Ine Alseth Garmager på 3 år, Anita og Trond jublet for fredning av den kommunale barnehagen sammen med Imre Lian Nytrø på 3 år. Anthony Sanchez Johansen 4 år og Finn Roger Sollihaug med Signe på 4 år. Styrer Aud Karin Bjørnebøle var også fornøyd. Foreldre til Ine Alseth Garmager på 3 år, Anita og Trond jublet for fredning av den kommunale barnehagen sammen med Imre Lian Nytrø på 3 år. Anthony Sanchez Johansen 4 år og Finn Roger Sollihaug med Signe på 4 år. Styrer Aud Karin Bjørnebøle var også fornøyd.

I Husbymarka barnehage fryktet de for sin fremtid som barnehage. Vedtak om fortsatt drift ble feiret med karneval fredag.

Barna i Husbymarka barnehage feiret med kaker og saft i flere timer fredag etter at det er klart for videre drift med lek og læring i en videreføring av driften. Styrer Aud Karin Bjørnebøle og de ti ansatte var tydelig like glade som barna.

– Det har jo tatt på noe hos oss som arbeider i vår barnehage, men alle har tatt dette på en fin måte, sier Bjørnebøle.

Gratulasjoner ble delt sammen med blomster fra foreldre og foresatte til barna.

Tirdag 19.februar er det åpen dag fra klokka 14 til 18 for de som søker barnehageplasser hos Husbymarka sin base med to avdelinger.

Les forrige sak:
Tre bilførere mistet førerkortet under en kontroll på E14 i Flora fredag. (Foto: Utrykningspolitiet)
Tre fratatt førerkortet på E14

I tillegg fikk 24 førere forenklet forelegg

Close