15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Stor glede over ny butikk

Hjørdis Opheim serveres kake av Lisbeth Hansvold fra Coop. Hjørdis Opheim serveres kake av Lisbeth Hansvold fra Coop.

Coop Extra på Skatval åpnet klokken 10 i dag med snorklipp av barn fra Skatval Barnehage. Blant mange kunder var Hjørdis Opheim og Christel Rabben fra Skatval.

 

Administrerende direktør i Coop Midt Norge, Torbjørn Skei tok imot nye og gamle kunder under åpningen og gratulerte. Etter sang fra barnehagens barnekor åpnet dørene til en splitter ny butikk.

– Det er fint å kunne handle igjen på Skatval. Vi bor i Fasteraunefeltet. Nå kan vi igjen gå på nærbutikken, sa Hjørdis Opheim (76). Rett før Prix ble avviklet for 14 måneder siden flyttet småbarnsmor Christel Rabben til Arnstadåsen.

Fra Skatval Barnehage var mange barn med på åpning av ny butikk. Øystein, Anine, Edvin, Bente, Edvin, Mathea og Jesper syntes butikken var fin.
Fra Skatval Barnehage var mange barn med på åpning av ny butikk. Øystein, Anine, Edvin, Bente, Edvin, Mathea og Jesper syntes butikken var fin.

– Jeg har barselpermisjon og nå blir det enkelt å  gå med barnevogn og lille Aron på 5 måneder til butikken. Et stort vareutvalg har det blitt, sa Christel mellom reolene i butikken.

Les forrige sak:
KAN FÅ PRIKKER: Glad Kafe og Bar, bedre kjent som Stjørdal Sportsbar og Café, har fått to prikker for å ikke å ha geleidet en åpenbart beruset gjest ut av lokalene.
Fikk prikker for at full mann fikk bli i lokalene

Mann falt på gulvet da han skulle reise seg

Close