16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Stor innsats fra Yoko

Roar Eidem er imponert over innsatsen til Yoko Shinohara, som har samlet to fulle bøsser med pengestøtte til Røde Kors arbeid i Japan. Fortsatt går Yoko rundt og ber om støtte.

 

Yoko Shinohara er født i Japan, og bosatt i Meråker. Hun har sett TV-bildene av ødeleggelsene i Japan etter jordskjelvet. Shinohara tok kontakt med Røde Kors for å samle inn penger som skal gå til Røde Kors sitt arbeid i det katastroferammede nord-øst Japan.

Medlemmer av Stjørdal Røde Kors var på plass i Meråker lørdag. Her fikk de overlevert to fulle røde innsamlingsbøsser. Begge bøssene hadde Yoko sørget for å få fylt av snille givere fra Meråker.
Yoko fortsetter å samle inn penger i Meråker denne uka. Da gjelder det for giverne å møte Yoko på en positiv måte, og støtte arbeidet Røde Kors utfører i Japan. Roar Eidem fra Stjørdal var et av medlemmene lokalt som tok imot bøssene fra Yoko.

Hun har gjort en flott innsats så langt med innsamling. Hun tok initiativet selv, og har på rekordtid fylt de to første bøssene. Vi i Røde Kors har valgt ikke å sette ut bøsser i butikkene i Meråker nå, men innbyggerne har gitt bra til Japan-arbeidet i Meråker. I Stjørdal har vi satt ut bøsser i senter og på butikker i gatene. Bøsser som har vært ute en ukes tid skal tømmes og settes ut igjen. Her er det muligheter til å gi sin støtte for flere, sier Roar Eidem og Hans Olav Vold i Stjørdal Røde Kors.

Les forrige sak:
Kristin Laugtug (i midten) som representerer Lys opp-aksjonen, setter veldig stor pris på at årets rødruss gir overskuddet fra russerevyen til den forebyggende aksjonen. Håkon Fånes og Harald Lauvås Korsåsen er elever fra åres avgangskull blant russen som nå inviterer til 3 forestillinger. Budskapet er: Møt opp, støtt opp!
Russerevyen starter i kveld

  Rødrussen ved Ole Vig videregående skole er klare for tre […]

Close