11 °C Stjørdal, NO
04/08/2020

Stor interesse for hytter på Frosta

| |

Her lå det ei hytte som var oppført på 1960-tallet og hadde gjort sin jobb. Den gamle hytta er nå revet. Samtidig er det gitt tillatelse til oppføring av ei ny hytte på 90 kvm; noe som er sjelden kost i Norge med byggeforbudet i 100 – metersbeltet. Hytteeiendommen ligger i ei lita bukt rett ved sjøen. Det er mindre enn ti meter fra hytteveggen til sjøkanten. I tillegg har eiendommen strandretten med de muligheter det innebærer, sier Geving.

Støpt såle

– Selgeren er hjemmehørende i Trøgstad og fant distansen mellom hjemmet og hytta upraktisk stor. Da øynet han muligheten for å selge med tanke på hvor spesielle denne eiendommen er. Det som ble lagt ut til salgs var et byggeprosjekt med grunn – støpt såle med tilhørende tegning på hytta. Eiendommen har også et anneks og et naust. Eiendommen ligger sørvendt kun 3 km fra Frosta sentrum.

Dette har vært et spennende oppdrag. De første bildene fra selgeren fortalte om potensialet og en unik mulighet. Mange ønsker å utforme sin egen hytte rett ved sjøen. Her var muligheten! Allerede i løpet av de første tre dagene fikk vi inn to bud godt over prisantydning. Det la føringen for den videre utvikling.

For det var på ingen måte slutt. Vi satte opp til ei felles visning ei uke etter at eiendommen ble lagt ut for salg. Mange fant veien til denne visningen. Det var åpenbart stor interesse for denne fritidseiendommen. Men den virkelige moroa startet dagen etter med 40 navn på blokka fra folk som viste interesse. Med det første budet startet et intenst kappløp mot kjøp. Hele dagen gikk med til å administrere budrunden, sier Håvard Geving.

– Men utpå ettermiddagen ved 16.30 nærmet det seg en avgjørelse. Et stort antall med budgivere ble etter hvert redusert til en liten kjerne. Eiendommen ble omsatt langt over prisantydning og selgeren har all mulig grunn til å være fornøyd. Det var interesse fra mange deler av landet; foruten Frosta både Stjørdal, Trondheim og helt ned til Oslo.

Men ingen kunne slå frostingene i denne konkurransen, sier Håvard Geving som er utdannet eiendomsfullmektig og har arbeidet i Heimdal Eiendomsmegling i snart to år. – Født og oppvokst i Stjørdal er det spennende å møte et godt boligmarked, sier han.

 

Les forrige sak:
|
Allsidig idrettstilbud

I.L.Fram har ikke egen turngruppe. Derfor var Stjørdals/Blink villig til å […]

Close