4 °C Stjørdal, NO
25/11/2020

Stor kjedebutikk på vei til Stjørdal

Jula vil etablere butikk på 2700 kvadratmeter i Havnegata

Det er i dette bygget Jula etter planen skal etablere seg. Foto: Frank Skaufel Det er i dette bygget Jula etter planen skal etablere seg. Foto: Frank Skaufel
Elbil-lading

Jula vil etablere en butikk på 2700 kvadratmeter i Havnegata i løpet av første halvår 2021.

Jula har signalisert at de ønsker å etablere en fullsortimentsbutikk i lokaler etter Norplasta Polimoon langs Havnegata i Stjørdal. Om politikerne gir grønt lys til etablering, vil Jula flytte inn rett ved siden av Nardo Bil. Det kan da bli etablert en 2700 kvadratmeter ny Jula i løpet av første halvår 2021.

Les også: Storlien-butikk sier opp 15 ansatte

Huseier Norplasta eiendom har i lengre tid hatt forhandlinger med Jula, som fra tidligere er etablert på Lade og Tiller i Trondheim.

– Klustereffekt

Arild Holten hos Stjørdal Utvikling mener forholdene ligger til rette for denne type virksomhet i bygget.

Les også: Nå skal han selge pølser og bensin

– Næringsbygget langs Havnegata har en etasje. Dette er lite egnet som lagerbygg. Derimot ser vi av erfaring at handel, butikkdrift på bakkeplan er godt egnet i bygget. Jula vil sammen med Biltema gi en klustereffekt i området og en samling av de to aktørene mener vi hører sammen, sier Arild Holten.

Nabovarsler utsendt

Jula vil om de får godkjent etablering fylle den nye butikken med varer på 2700 kvadratmeter gulvflate. Bjørn Petter Salberg hos Forr-Bo sier huseier og Norplasta eiendom har gode erfaringer med handel i området.

Les også: Nå har butikken fått en ny avdeling

– Etter at Biltema fikk etablert sin virksomhet ved E6, har omsetningen vært veldig god. Det samme gjelder bilsalg i området. Burger King har hatt rekordomsetning, og om vi får Jula inn langs Havnegata vil det bli en komplettering av tilbudene sentralt i Stjørdal, rett ved E6, sier Salberg. Det er nylig utsendt nabovarsel om etableringen og huseier håper på politisk behandling til fordel for ønsket etablering av nye Jula.

Les forrige sak:
Wizz Air åpner flere ruter.
Lavprisselskap åpner flere ruter

Skal fly både nord og vest

Close