3 °C Stjørdal, NO
06/12/2019

Stor stemme blir Henriks konsertpartner

Mari Haugen Smistad stepper inn som gjesteartist i Sjøbygda

Mari Haugen Smistad stepper inn som ny gjesteartist under sommerkonserten til Henrik Fuglem. Her er hun i aksjon under sommerfesten på Hjelseng gård tidligere i sommer. (Foto: Kjell Arnfinn Aune) Mari Haugen Smistad stepper inn som ny gjesteartist under sommerkonserten til Henrik Fuglem. Her er hun i aksjon under sommerfesten på Hjelseng gård tidligere i sommer. (Foto: Kjell Arnfinn Aune)
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Det blir forandringer i planene på Henrik Fuglems sommerkonsert på Norsk radio- og fjernsynsmuseum i Sjøbygda i, Selbu 25. august. Personlige grunner fører til at Mari Haugen Smistad stepper inn som gjesteartist.

– Tidligere annonsert gjesteartist blir av personlige grunner ikke med på konserten i Sjøbygda, men erstatteren er av ypperste klasse. Mari Haugen Smistad er en godt etablert artist som har opptrådt sammen med Henrik Fuglem både i fjor og i år under sommershowet på Hjelseng i Stjørdal, melder John Oddstein Aune, som har en finger med i det meste av det musikalske som foregår i Selbu.

Mari Haugen Smistad er født og oppvokst i Trondheim, men er basert i Oslo. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og internasjonalt ved Teaterhögskolan på Göteborgs universitet, og William Esper Studio i New York.

Som utøvende kunstner, jobber Smistad  i hele formidlingspekteret og sjangere, alt fra teater og musikk, til film og mer abstrakt scenekunst. Hun har spilt på flere av de store scener i Skandinavia og gjort seg bemerket i både sammenhenger og i rolletolkninger. I Norge har hun vært tilknyttet Trøndelag Teater i forestillingene «Spring Awakening», «Hair», «Tolvskillingsoperaen» og «Robin Hood- Rai Rai i Sherwoodskogen». Neste år er Mari Haugen Smistad i ensemblet når «Jesus Christ Superstar» settes opp på Trøndelag Teater.

Les forrige sak:
Sju personer har søkt på stillingen som avdelingsleder ved Stjørdal bosenter.
Sju vil bli bosentersjef – både i Lånke og Stjørdal

Se søkerlistene her!

Close