18 °C Stjørdal, NO
29/09/2020

Stor suksess med Route 26

– Det ser ut til at været slett ikke bremser folk fra å dra ut

Mathilde, Sara og Konrad Sætnan fant varmen på gården Øfsti Søndre. Mathilde, Sara og Konrad Sætnan fant varmen på gården Øfsti Søndre.

De deltagende gårdene langs fylkesvei 26 på sørsiden av Stjørdalselva, trosset regnet og fikk stort besøk søndag.

Tilbudet er tilrettelagt for familier og på Eidum Gård i Sorta hadde Stall eidumstrøa med Eli i spissen stort besøk av ridende barn på Islandshest. Ersgard serverte kyllingryte med chilli. Det var kunst- og interiørvarer både her og på gårdene Øfsti og Solheim gård. (Artikkelen fortsetter under bildene!)

Arrangørene, rundt 10 i tallet har funnet et konsept ikke ulikt Den gyldne omvei på Inderøy. Vi spår videre utvidelse av besøksdager i årene som kommer. Dyr og barn hører tydelig sammen. I tillegg tar man her i vare tradisjoner som de yngste gjerne bør bli kjente med. Arne Stene på Øfsti søndre var imppnert over oppslutningen.

– Det ser ut til at været slett ikke bremser folk fra å dra ut. Her på gården er vi veldig fornøyd med økt besøk, sier Arne Stene.

Les forrige sak:
Forrige gang det var landskamp i Stjørdalshallen var 27. september i fjor. Slik så det ut da de norske damene møtte Ukraina.
Foreslår å bruke 50.000 på landskamp

Rådmannen vil gi økonomisk støtte til storkamp i Stjørdalshallen

Close