3 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Stor villmarksmesse under Agrisjå

VILLMARKSMESSE: Under Agrisjå blir det en egen villmarksmesse i Fjellhallen. Det hele regi av Jan Sakshaug Sport. Her representert ved henholdsvis Jo Kristiansen, Aud Ravlo Sakshaug og Jan Sakshaug.


Villmarksmessa blir å finne i Fosslia fjellhall, som denne gang blir en integrert del av Agrisjå sitt 60 dekar store messeområde.

Stjørdalsfirmaet Jan Sakshaug Sport AS er ansvarlig for villmarksmessa, som vil omfatte et bredt spekter av jakt-, fiske- og friluftsprodukter.
– Ikke lenge etter landbruksmessa går nemlig startskuddet for årets jaktsesong, og mange skal ut i skog og mark på jakt etter elg, rype eller annet vilt. Villmarksmessa vil derfor bli en ypperlig anledning til å anskaffe, eller gjøre seg kjent med nye produkter og nyheter foran årets sesongstart, sier Jan Sakshaug, som har store forventninger til årets messe.

 

Jakt, fiske og fritid

På Villmarksmessa vil publikum kunne finne følgende jakt- og friluftsbekledning, jakt- og fjellstøvler, våpen og optikk, jaktradio og tilbehør, telt og lavvu, ryggsekker og soveposer, turutstyr for uten bålpanner og utegriller.
 
Jan Sakshaug forteller at varemerkene som blir representert er henholdsvis Alfa, Bergans, Norrøna, Pinewood, Frisport, Helsport, Icom, Røssler, Sabatti, Meopta for å nevne noen.
Her vil du også finne fagfolk og spesialister, som f eks børsemakere og spesialister på hørselvern for jakt.
 
Det vil også bli presentert gode produkter for aktive og friluftsinteresserte barn, og legg spesielt merke til «Barnevaderen» som er et unikt produkt for aktive barn som elsker vann og søle. 

 

Skytesimilator


Det blir flere aktiviteter for jakt- og skyteinteresserte under messa i Fjellhallen. Blant annet vil Stjørdal Jeger og Fiskerforening (NJFF) være til stede med en skytesimulator og en skytebane for luftgevær. Det vil også være en Villmarks-cafe i Fjellhallen. Jan Sakshaug Sport AS er en sportsforretning i Stjørdal som har jakt, fiske og friluftsprodukter som fagområder, og som nå har vært i virksomhet siden 1959. I løpet av over 50 års drift har forretningen blitt en stor og kjent aktør i det trønderske friluftsmarkedet.

 

Les forrige sak:
Videoreportasje – ønsker flere bilder

  -Boka vil fortelle historien om idrettslaget helt fra begynnelsen. Det […]

Close