10 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Store stemmer sammen med lokalt kor

Dekor får med seg supersolister

GODLYD: Maria Arredondo og Torstein Sødal synger i Meråker kirke fredag 4. oktober. (Foto: Bjørn Morten Nerland) GODLYD: Maria Arredondo og Torstein Sødal synger i Meråker kirke fredag 4. oktober. (Foto: Bjørn Morten Nerland)

Maria Arredondo og Torstein Sødal stemmer i med Dekor i kirkekonsert.

4. oktober kommer det ferske ekteparet Maria Arredondo og Torstein Sødal til Meråker kirke. De er ute på en turne der de synger sammen med pianist og lokale kor, og selvsagt har de med seg Meråker-koret Dekor i kirken.
Arredondo og Sødal har to av landets mest kjente stemmer. Og har vært på en landsomfattende konsertserie sammen. Nå er det siste runde av denne som foregår i Nordland og Trøndelag den kommende uka. Denne avsluttes altså i Meråker neste fredag kveld.
Maria Arredondo slo igjennom som ung og svært lovende artist for allerede 18 år siden. Siden har hun mange hits på samvittigheten og har blant annet hatt hovedrollen i «Sound of Music» i Oslo.
Ektemannen og tenoren Torstein Sødal har i mange år sunget sammen med Hanne Krogh på hennes julekonserter og har også en andreplass i Melodi Grand Prix og tre plateutgivelser bak seg.
Konserten i Meråker, og de andre stedene, vil inneholde en meget variert miks med innslag av musikaler, gospel, viser og sanger med religiøst innhold.

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
Johannes Vinge har over 20 års erfaring med salg av anleggsmaskiner. Året 2013 fikk han agentur på blant annet Eurocomach gravere og Kaweco hjullastere. Vinge Maskin har utsalg i Frostavegen 1995.
Selger én gravemaskin hver dag – nesten

Vinge Maskin AS på Frosta har kunder over hele landet

Close