1 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

Storfangst på første dag

Felte bukk på 130 kilo

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Thomas Vilvang med kronhjorten han felte i Skeisgrenda i Elvran i dag. Hjorten hadde 13 tagger og er ny rekord for jegeren som skjøt to storbukker i 2016, en 12-tagger og en 11-tagger.
Tomas Vilvang med kronhjorten han felte i Skeisgrenda i Elvran i dag. Hjorten hadde 13 tagger og er ny rekord for jegeren som skjøt to storbukker i 2016, en 12-tagger og en 11-tagger.

Hjortejakta startet søndag og allerede på formiddagen felte Tomas Vilvang en 13-taggers storbukk i Elvran.

Jaktlaget på 13 jegere jaktet oppe i Skeisgrenda da beagelen Prince fikk los og etterkvart kom med storbukken rett på Tomas Vilvang som felte den.

LES OGSÅ: Storfornøyd med jakt-skilting

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Elvran er blitt kjent for å ha mye storhjort og jaktlaget har fortsatt mulighet til å felle flere med en gjenværende kvote på fire valgfrie dyr. Flere på jaktlaget så hjort i dag uten at det bød på gode nok skuddsjanser til at det ble avfyrt skudd. Jaktlaget vil prioritere å skyte hunndyr som det er oppfordret til fra forvaltningens side fremover. Bukken som ble felt veide cirka 130 kilo.

Har du vært på hjortejakt i dag? Send oss gjerne et bilde eller to så vi får delt dine opplevelser med leserne. E-post: tips@s-n.no

Les forrige sak:
Kaptein Vegard Fiske var mannen som sendte Blink i ledelsen mot Kvik Halden (Arkivfoto)
Uavgjort i toppoppgjøret

Blink misbrukte straffespark på tampen

Close