-1 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Storfeiring nøyaktig på 100-årsdagen

|| Hovedstyret og jubileumskomiteen samlet. Foran fra venstre: Espen Viken, Brit Heidi Julseth, Ann-Inger Leirtrø, Jostein Idar Sætnan og Gard Frode Holmberg. Bak fra venstre: Torkel Dahl, Stig Folde, Gunnar Leirtrø, Nina Aurheim, Ivar Nilssen, Bård Kjesbu og Roar Nygård.||

Nøyaktig 100 år etter at Lånke Idrettslag ble stiftet arrangerer klubben storstilt jubileumsfeiring i Lånkehallen.

– Det er kanskje litt dårlig dag med tanke på at det er langhelg for mange, men det var viktig for oss å arrangere jubileumsfesten akkurat på 100-årsdagen når det var mulig. Det sier Ann Inger Leitrø, som er leder i Lånke IL.

Lørdag 12. mai inviterer Leirtrø, resten av hovedstyret og en solid jubileumskomité til 100-årsdag i Lånkehallen.

Det blir en markering en 100-åring verdig. Selvsagt blir det dekket til middag, kaffe og kaker. Underveis i middagen blir det utdelt innsatspokaler og Lånke-skjold.

– Så blir det jo helt sikkert en god del taler. Vi har mange inviterte gjester og noen av dem har sikkert noe på hjertet, sier Ann Inger Leirtrø.

På gjestelisten står blant andre Stjørdal kommune, øvrige breddeidrettslag i området, idrettskretsen og selvsagt klubbens æresmedlemmer. Klubben har foreløpig seks æresmedlemmer. Det er Gunnar Leirtrø, Johan Arnt Sætnan, Berit og Torbjørn Kjesbu, Nils Sigurd Uthus og Ivar Nilssen. To av disse skal i ilden under jubileumsmiddagen. Gunnar Leirtrø skal framføre idrettslagets historie, mens Nils Sigurd Uthus er kveldens toastmaster.

I tillegg er også noen av klubben aller viktigste samarbeidspartnere inivtert.

– Og selvsagt ønsker vi så mange som mulig av lagets medlemmer hjertelig velkommen til å feire den store dagen til idrettslaget.

Når det formelle er unnagjort, blir en av Lånke-bygdas store kulturaktører frontfigur på scenen. Jhohans, med Roar Nygård som vokalist.

Les forrige sak:
Stjørdal svømmehall åpner igjen etter sjokk-kloring tirsdag.
20 vil bli badevakt i svømmehallen

Ni kvinner og elleve menn har søkt på stilling som badebetjent […]

Close