15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Storfisker Ola vant «Storfiskerbenken»

Stormo vant knalltøff isfiskekonkurranse

Ola Stormo (14) dro opp mest fisk og kunne sette seg på førstepremien "Storfiskerbenken" etter veiinga. (Foto: Privat) Ola Stormo (14) dro opp mest fisk og kunne sette seg på førstepremien «Storfiskerbenken» etter veiinga. (Foto: Privat)

Med en fangst på 395 gram ble det 14-åringen Ola Stormo som kunne juble over førsteplass og den gedigne førstepremien «Storfiskerbenken» under den årlige isfiskekonkurransen på Fjergen langfredag.

90 ivrige, og en god del av dem temmelig dyktige, rigget seg til på isen på Fjergen langfredag etter gudstjenesten. Etter mye tålmodighet, mye misfornøydhet og mye tullprat viste det seg at snart 15 år gamle Ola Stormo var den som dro mest fisk opp av hullene på Fjergen-isen. Dermed kunne han sette seg godt til rette på førstepremien, «Storfiskerbenken» laget av Dutte Nordstrøm.

– Isfiskekonkurransen har vært arrangert årlig i mange herrens år. Den ble startet en eller annen gang ganske raskt etter krigen, sier Kent Inge Storengen i Kopperå Idrettslag, som har ansvar for massevis av aktiviteter på Fjergen i påskehelga.

Langfredag var det også gudstjeneste på Fjergen og den ble holdt utendørs i praktfullt påskevær.

 

Les forrige sak:
Iselin og Elida Risberg Elverum er to av sju jenter i den norske troppen som kjemper om EM-medaljer lørdag. (Foto: Privat)
Tvillinger klare for EM-finale

Stjørdals-søstre med i norsk tropp som kjemper om EM-medaljer

Close