-2 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Storfloen er over – men flere farevarsel er sendt ut

SE VIDEO fra Vikanlandet – mer vær i vente

Innimellom var det litt heftig på Vikanlandet lørdag ettermiddag. (Foto: s-n.no-tipser) Innimellom var det litt heftig på Vikanlandet lørdag ettermiddag. (Foto: s-n.no-tipser)

Det har vært en lørdag med mye vær og vind, og det har ikke gitt seg ennå. Her ser du hvordan det så ut på Vikanlandet i ettermiddag.

Selv om vannstanden har gått ned er det ikke slutt på det friske været, som er i nærheten av å være litt uvær. Meteorologisk Institutt har sendt ut flere farevarsler for Trøndelag. Det er ventet mye nedbør de kommende timene lørdag kveld, natt til søndag og søndag formiddag. I løpet av seks timer søndag morgen og formiddag er det meldt om omkring 30 millimeter nedbør. Nedbøren ventes for det meste som snø i indre og høyereliggende strøk.

De har også sendt ut varsel om jordskredfare.

– Grunnvannstanden og vannmetningsgraden i bakken er høy. Nedbørhendelsen har begrenset utstrekning i tid og det er knyttet stor usikkerhet til plasseringen av den mest intense nedbøren og om nedbøren kommer i form av regn, sludd eller snø. Bratte skråninger, samt bekker og elveløp med stor vannføring er spesielt utsatt, heter det i faremeldingen fra Meteorologisk Institutt.

Høstkupp

Les forrige sak:
Litjfunnsjøvollen er et yndet turmål året rundt.
Populær sti skal gjøres ferdig

Søker om penger til å gjøre ferdig seterstien til Litjfunnsjøvollen

Close