6 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Storoppdrag for Børstad Transport

|| Børstad Transport har bestilt fire nye spesialbygde tankbiler fra Danmark for å løse oppgaven som selskapet har fått av St1 for transport av drivstoff til bensinstasjoner. Børstad Transport får ansvaret for minst 90 leveringspunkter for Shell og næringskunder i Møre og Romsdal og Trøndelag. Kontrakten gjelder for åtte år. Her er fra venstre leder for tankavdelingen hos Børstad Transport Frode Berg, daglig leder Tor Jakob Reitan sammen med representanter fra St1 Pål Yngve Kristoffersen og Sebastian Blum.||

Børstad Transport AS i Stjørdal er blant de kun tre transportselskap som St1 til slutt valgte for å dekke hele Norge med transport av drivstoff til bensinstasjoner.

 

 Børstad Transport har fått ansvar for distribusjon i Møre og Romsdal og Trøndelag, sier Sebastian Blum som har tittelen supply chain road transport manager i St1. Dette selskapet drifter Shell-stasjonene i Norge.

Han understreker at ved valg av samarbeidspartner ble det lagt mer vekt på kvalitet, sikkerhet og ledelsessystem enn på pris.

Coop Storlien artikkelnivå

– Børstads sikkerhetsfokus og organisering, samt den lokale tilknytning, gjorde at de trakk det lengste strået. Børstad skal i en kontrakt som varer i åtte år kjøre ut drivstoff til totalt omtrent 90 droppunkt i Møre og Trøndelag, sier Blum.

– Vi er godt i gang med å ansette sjåfører og styrke planleggingskapasitet i Møre og Trøndelag, og det er fire nye tankbiler under bygging i Danmark, sier leder for tankavdelingen ved Børstad Transport, Frode Berg.

– Vi er i rute til oppstart som er 1. juli, sier han.

Daglig leder Tor Jakob Reitan forteller at Børstad Transport har mange ben å stå på, dette er ett av dem. Selskapet passerte i fjor 200 millioner kroner i omsetning og har 120 ansatte.

– Det er veldig spennende og utviklende å komme i allianse med St1 som så tydelig har et mål om å omstille seg i takt med det grønne skiftet. Her skal Børstad skaffe seg en posisjon også i fremtiden. På ett eller annet tidspunkt må det gjøres en kraftig omstilling mot biler som både går på fornybar energi og som transporterer fornybar energi, poengterer Reitan. 

 

Les forrige sak:
||||
Sommerens nye sykler kom i esker

Moksnes Sport i Søndre gate på Stjørdal tok denne uka imot […]

Close