15 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Storscorer blir med i to nye år

– For meg begynte det kanskje også å bli på tide å prøve meg på et høyere nivå

Sondre Hopmark Stokke har scoret mål etter mål for Stjørdals-Blink. Nå har han signert en ny toårskontrakt. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Han er en av de største målscorerne for Stjørdals-Blink gjennom tidende. Nå har Sondre Hopmark Stokke signert ny kontrakt, som gjør at han spiller for Blink også de to neste sesongene.

– Det blir veldig spennende endelig å få prøvd seg mot enda bedre lag, i Obos-ligaen. Vi har jobbet sammen i en rekke sesonger mange av oss, flere år i 3. divisjon, så opp i 2. divisjon, ned i 3. divisjon igjen, opp til 2. divisjon og så nå opp i 1. divisjon, sier Sondre Hopmark Stokke

27-åringen fra Skatval står med 108 mål på 164 kamper i sin Stjørdals-Blink-karriere. 15 av disse målene kom i jubelsesongen som endte med opprykk i fjor.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– 2019 ble en god sesong både for meg og laget. Vi spilte god,offensiv fotball og scoret masse mål. Vi må bruke vinteren godt nå med matching mot kvasse lag. Først og fremst må vi gå for å overleve. Ikke mange av oss har spilt på dette nivået tidligere. Det er positivt og viktig at de lokale guttene som har vært med lenge, fortsatt er med. Flere har tatt store steg, det har vi gjort sammen. For meg begynte det kanskje også å bli på tide å prøve meg på et høyere nivå. Nå får jeg gjort det sammen med eget lag og gode kompiser, sier Stokke.

Sportslig ansvarlig for A-laget til Stjørdals-Blink, Håvard Fuglem, synes det er ekstra artig å signere lokale spillere.

– Sondre har vært med oss siden 2010 med unntak av et par år i Strindheim. Han har tatt steg for steg og blitt en meget god spiller. Han har alltid vært målscorer. Det styrker vår profil at Sondre er med. Dette er ekstra moro med opprykket, å få oppnå det med egne, lokale spillere. Nå får altså han og de andre guttene muligheten til spill i Obos-ligaen i egen klubb, sier Fuglem, som mener troppen er i rute.
– De aller fleste har signert nye kontrakter. Samtidig jobber vi med noen eksterne forsterkninger. Innen utgangen av januar bør vi være i mål, sier Håvard Fuglem.

Les forrige sak:
Vant luksusbil – ba om å få det skriftlig

- Jeg trodde ikke på det, og tippet kanskje det var en P4-spøk eller noe

Close