2 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Storscoreren blir i Blink

Lillebo blir utlånt fra Ranheim også i høstsesongen

Mats Lillebo signerte fredag ettermiddag avtalen om å spille for Stjørdals-Blink også i høstsesongen. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)
Mats Lillebo signerte fredag ettermiddag avtalen om å spille for Stjørdals-Blink også i høstsesongen. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Toppscorer Mats Lillebo har i dag underskrevet en avtale som gjør at han er utlånt fra Ranheim til Stjørdals-Blink ut sesongen. Dermed har Blink alle fire «leiesoldatene» fra Ranheim ut sesongen, og som bidragsytere i kampen om opprykk fra 2. divisjon.

LES OGSÅ: Jobber med fire nye spillere – og Lillebo-forlengelse

– Han er en enormt viktig spiller for oss, sier sportslig leder Håvard Fuglem, og skryter veldig av klubbens toppscorer. Ikke bare fordi han scorer mange mål, men for jobben han gjør og den dedikasjonen han viser.

– Han er glimrende på banen i kamper, men han er minst like god på treningsfeltet og i garderoben. Mats er en signalspiller for oss både på og utenfor banen, sier Håvard Fuglem.

Mats Lillebo har scoret 13 mål på 13 seriekamper denne sesongen og er den spilleren i landets tre øverste divisjoner med flest mål.

Hegra Spbank-Stilling

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Utrykningspolitiet)
Seks fikk bot i 60-sone

UP tilbake på samme sted som sist søndag

Close